SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

HÜSEYİN KIRAN `DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI

HÜSEYİN KIRAN `DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ MESAJI
Bu haber 31 Ağustos 2021 - 23:43 'de eklendi.

KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci iş Adamı Hüseyin Kıran, 1 Eylül Dünya Barış Günü için bir mesaj yayınladı.

Kıran, din, dil ırk ve cinsiyet ayrımı yapmadan kişi hak ve özgürlüklerinin sağlanması noktasında bireyler arası huzur ve mutluluğa ulaşmada barışın önemli bir araç olduğunu belirtti.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Yurtta Sulh Cihanda Sulh” cümlesini örnek alınması gerektiğini ifade eden Kıran, mesajında şu ifadelere yer verdi:

Terörün dili, ırkı, dini, mezhebi, ülkesi, milleti olmaz. Hangi coğrafyada yaşanırsa yaşansın terör olayları, savaşlar son bulmalı, insanların özgürce yaşayacağı mutlu bir dünya inşa etmeliyiz. İnsanların huzur, güven ve mutluluk içerisinde yaşamasının temel koşulu olan barış ortamının sürekli olması, en büyük temennimizdir.1 Eylül Dünya Barış Gününde içimizdeki, barışın asla tükenmemesi, tüm yaşam alanlarımızda, barış içinde, huzurlu bir dünya dileğiyle, Ortadoğu’da, Afrika’da ve dünyada savaşların yaşandığı her yerde, silah seslerinin susmasını, gözyaşlarının dinmesini diliyorum.”

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek