SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin 4 yaşında

Hüseyin Kıran `dan Memleketi Birecik`te Eğitime Destek

Hüseyin Kıran `dan Memleketi Birecik`te Eğitime Destek
Bu haber 20 Eylül 2020 - 20:00 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT- ŞANLIURFA –Özel Haber
KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran, Memleketi Şanlıurfa Birecik İlçesi Aşağı Fatmacık Köyü [mahal.]nde Fatmacık İlkokulu ve Fatmacık Ortaokulunda bulunan iki sınıf için getirmiş olduğu boyaları Pazar günü olmasına rağmen Okul Müdürü Mahmut Ay `a okulu ziyaret ederek teslim etti.

Okul bahçesinde Okul Müdürü Mahmut Ay, Öğrenci Velileri ve Öğrenciler Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran `ı Karşıladılar.
Okul için getirilen boyaları aracından indiren hayırsever iş adamı kıran `a okul müdürü, öğrenciler ve öğrenci velilerinden sevgi seli.

Okul Müdürü Mahmut Ay, Bugün Pazar Olmasına Rağmen Gaziantep İlimizden Birecikli Hem şehrimiz Hayırsever İş Adamı Sayın Hüseyin Kıran ` ın bizim okulumuz için ihtiyaç olan iki sınıfımız için getirmiş olduğu boyaları teslim etti. Bizde Pazar günü olmasına rağmen eğitim ve öğretime destek veren hayırsever iş adamı Hüseyin Kıran `a Türk Bayrağını Takdim ederek teşekkür ettik. Burada okul velilerimiz de teşekkür ediyor. Allah hayrını kabul etsin.

Kıran ise Biz KRN Group olarak Eğitim ve öğretime gücümüzün olduğu kadar okullarımıza destek olmaya devam edeceğiz. Bugün Pazar Günü olmasına rağmen Memleketim Birecik ilçemizde Fatmacık İlkokulu ve Fatmacık Ortaokulunda iki sınıfımız için getirmiş olduğumuz boyaları Okul Müdürü Sayın Mahmut Ay `a teslim ettik. Çünkü öğrenciler bizim geleceklerimizdir .okul müdürü ,Öğrenciler ve Öğrenci velilerine teşekkür ediyorum ilgilerinden dolayı …

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA