SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Hüseyin Kıran `dan Yine Bir Örnek Davranış Daha

Hüseyin Kıran `dan Yine Bir Örnek Davranış Daha
Bu haber 09 Eylül 2020 - 20:51 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT- ŞANLIURFA –Özel Haber
KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever iş Adamı Hüseyin Kıran, Birecik İmam Hatip Ortaokulu Dış cephesinin yenilmesi için boyasını alarak Gaziantep ilinden okula gelerek Boyaları okula teslim etti.

Birecik İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Aydın ve okul idaresi ve öğretmenleri tarafından Hayırsever iş Adamı Hüseyin Kıran `ı okul girişinde karşıladılar.

Araç İçerisinden Getirilen Boyalar tek tek indirilerek Hayırsever iş Adamı Hüseyin Kıran `a teşekkür ettiler.

Birecik İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Aydın Tarafından Yapılan Açıklamada.
Aydın, Okulumuz 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında yeni bir dış görünüşe sahip olacak. Gaziantep` ten Birecikli hayırsever Genç İş İnsanı Sayın Hüseyin Kıran` ın girişimi ve katkılarıyla okulumuzun dış cephesinin boyası yenilenecek bu süreçte bize desteklerini esirgemeyen başta Sayın Hüseyin Kıran`a Milli Eğitim Müdürümüz Mehdi Turgut` a İbrahim Halil Akar hocamıza ve Kral Gazeteci Abdullah Yiğit` e katkılarından dolayı okulumuz öğrencilerimiz adına çok teşekkür ederiz.

Kıran ise Memleketim Birecik ilçemize yardım etmek her zaman beni sevindirmiştir Allah’ın izni ile Birecik İmam Hatip Ortaokuluna Getirdiğimiz boyalar ile dış cephesi tamamen yeni yüzüne kavuşacaktır. Biz KRN GROUP Olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında olmuşuzdur. Elimizden ne geliyorsa milli eğitim camiasına yardımlarımız devam edecek. Girişimlerinden Dolayı Kral Gazeteci Abdullah Yiğit `e Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turgut `a ve Okul Müdürü Mustafa Aydın `a teşekkür ediyorum. Burada okuyan çocuklar bizim çocuklarımız bize düşen ne varsa yanlarında olacağız dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA