SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

HÜSEYİN KIRAN, EVİ YANAN KİŞİYE PARA YARDIMINDA BULUNDU

HÜSEYİN KIRAN, EVİ YANAN KİŞİYE PARA YARDIMINDA BULUNDU
Bu haber 17 Ağustos 2020 - 17:49 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT- ŞANLIURFA -ÖZEL HABER
CHP Birecik ilçe Başkanı Sakıp Yaşar, Chp Birecik Belediye Başkan Adayı ve KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayır Sever iş Adamı Hüseyin Kıran, 14 Ağustos Cuma Günü Birecik Sancak mahallesi marangozcular çarşısında Çıkan yangında işyerleri ve evleri yanan ve zarar gören esnaf ve sahiplerini yangının çıktığı yerde bugün inceleme yaparak para yardımında bulundular.

Esnafın yoğun ilgisi çeken Yaşar ve Kıran `ın ziyaret etmesine çok sevindiler.

Yaşar, Birecik İlçemizde yaşanan yangın olayından dolayı burdayız tek tek esnaf ve ev sahipleri ile görüştük bunları rapor haline getirerek yetkililer ve Genel merkezimize göndereceğiz mağdur olan esnaf ve ev sahiplerine yetkililerin sahip çıkmasını temenni ediyoruz bizde parti olarak burdayız Başkan Adayımız Hüseyin Kıran Evi yanan Müslüm Akyavuz `a nakit olarak para yardımında bulundu. biz her zaman esnaf ve vatandaşlarımızın yanındayız.

Kıran ise bugün İlçe Başkanımız Av Sakıp Yaşar ile İşyerleri ve evleri yanan manangozlar çarşısındayız. İçler acısı esnaf ve evleri yanan insanları yetkililerin bizzat gelip onları dinlemesini temenni ediyorum. Bizler Birecikliler olarak her zaman bir olalım birlik olalım siyasi düşüncüleri yan tarafa bırakarak mağdur olan manangozcularımıza ve evleri yanan vatandaşlarımıza destek çıkmasını istiyoruz. tek tek burda mağdur olan esnaf ve evleri yanan kişileri dinledik bende burda evinin tamamını yanan ve şuan babası gilde kalan vatandaşımız Müslüm Akyavuz `a para yardımında bulundum. Ben hayırsever bir Birecikli İş adamı siyasetçi olarak ilk para yardımını ben Müslüm Akyavuz beye yaptım keşke elimizde gelse ona bir evde alsak şuan oturacak ne evi ve nede eşyası kalmış, bir an önce Birecikli yetkililerimiz, Belediye Başkanımız ve Milletvekilimiz ve Sayın Valimiz ve Hayır Sever İş adamlarımızın bir an önce evleri ve işyerleri yanan manangozculara para yardımında bulunması ve işyerleri ve evlerinin yeniden yapılması için para yardımında bulunması temenni ediyorum hepimiz Birecikliyiz ben bugün Allah Rızası için para yardımında bulundum seve seve nakit olarak gücümün yettiği kadar yardım ettim bir an önce yeniden söylüyorum bu iş yerleri yanan esnafımız ve evleri yanan kişiler açmı, tokmu hiç soran oldumu ben geldim gördüm yerinde yardımımı yaptım rabbim yerini doldursun. Ben burda duygulu anlar yaşadım. Dedi.

Evi yanan Müslüm Akyavuz ise Başkan Sakıp Yaşar ve Hayır Sever İş Adamı Hüseyin Kıran `a teşekkür ediyorum. Allah razı olsun bizleri ziyaret edip evi yanan esnaf ve evi yanan bizleri tek tek ziyaret ederek bizlerin derdi ile dertlendiler teşekkür ediyorum. Yetkililerin bir an önce bizlere yardım etmesi ni diliyorum. İlk olarak bize para yardımında bulunan Birecikli Hayır Sever İş Adamı Hüseyin Kıran `a teşekkür ediyorum.dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA