SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

IRAKLI İŞ ADAMI SNOOR GANJO, TÜRKİYE `YE BÜYÜK YATIRIM

IRAKLI İŞ ADAMI SNOOR GANJO, TÜRKİYE `YE BÜYÜK YATIRIM
Bu haber 23 Haziran 2021 - 17:22 'de eklendi.

GANJO GROUP ve Medine Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Iraklı İş Adamı Snoor Ganjo ve Iraklı İş Adamları Hawdang Ganjo, Halo Hiva Türkiye `deki ortakları Medine Kargo Yönetim Kurulu Üyeleri Emin Kaya, Naif Kaya ve Ahmet Kaya ile bir araya gelerek 2021 yılı içerisinde Türkiye ` de yapılacak yatırımlar için bir araya geldiler.

Açıklama yok.

Ganjo, Iraklı iş adamı olarak Türkiye ` deki ortaklarımız ile bugün bir araya geldik. Görüşmemiz çok güzel geçti. Türkiye ` de yatırım yapmak çok güzel ortaklarımız ile beraber İstanbul, Gaziantep ve Bursa illerinde yatırımlarımız devam edecektir dedi.

Açıklama yok.

Kaya ise Ganjo Group Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Iraklı İş Adamı Snoor Ganjo Ortağımız bugün ülkemizde ağırlamaktayız. İstanbul, Gaziantep ve Bursa İllerinde ortak olarak yaptığımız yatırımları masaya yatırdık. 2021 yılı içerisinde yapacağımız büyük projeler için ise çalışmalara başlamış durumdayız her iki ülkemiz için hayırlı uğurlu olsun dedi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL –ÖZEL HABER

Açıklama yok.

Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek