SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

İş Adamı Emrullah Turnalı `dan Kurban Bayramı Mesajı

İş Adamı Emrullah Turnalı `dan Kurban Bayramı Mesajı
Bu haber 31 Temmuz 2020 - 9:25 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-BODRUM
Şeyhanlı Aşireti Önde Gelen İsimlerinden  Turnalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Genç İş Adamı  Emrullah Turnalı, kurban bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Turnalı, Mesajında; Mübarek Kurban Bayramına kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayram; huzurdur, dayanışmadır, kardeşliktir. Her bayram olduğu gibi bu bayram da yetimler sevinecek, dargınlar barışacak, geçmişlerimizin ruhuna birer Fatiha göndermeyi de ihmal etmeyeceğiz. Bu güzel hasletlerimiz sayesinde; Türk Milleti, iyi günde de, kötü günde de birlik olabilme, kenetlenebilme, tek yürek, tek yumruk gibi hareket edebilme kabiliyetiyle binlerce yıldır ayakta kalmayı başarmıştır.

Bu bayramda da Covid-19 salgınıyla mücadele tedbirlerinin hassasiyetle uygulanması, kontrollü sosyal hayat sürecinde mesafenin korunması, maske takılması, temizlik ve izolasyon kurallarına riayet edilmesi önem arz etmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı kutluyor; bayramın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk, barış, huzur ve refah getirmesini temenni ediyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek