SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

İŞ İNSANI ÖMER EROĞLU FİLİSTİNLİLER YALNIZ DEĞİLDİR

İŞ İNSANI ÖMER EROĞLU FİLİSTİNLİLER YALNIZ DEĞİLDİR
Bu haber 18 Kasım 2023 - 22:47 'de eklendi.

İŞ İNSANI ÖMER EROĞLU FİLİSTİNLİLER YALNIZ DEĞİLDİR

Tuana Danışmanlık Yönetim Kurulu Başkanı AK Parti 28 Dönem Ankara 1 Bölge Milletvekili Aday Adayı İş İnsanı Ömer EROĞLU, Biz Filistinli Kardeşlerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. İsrail’i kınıyorum. Gazzeli Müslüman kardeşlerimize Türkiye’den dualar gönderiyorum. Tüm dualarımız Müslüman Filistinli kardeşlerimiz için. Türkiye Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan `ın Uluslararası Ülkeler ile yapmış olduğu Filistin için çalışmalarından dolayı tebrik. Ediyorum. Dünyada Filistin için tek yürek olan tüm insanlar bizim kardeşimizdir. Mazlum Gazzeli Kardeşlerimizin yanındayız. Yanında olmaya devam edeceğiz.

Açıklama yok.

Hz. Muhammed (s.a.v.) Mescidi Aksa’da İlk Kıblemiz Tüm Peygamberlerimize miraç a çıkarken namaz kıldırmıştı. Bizim için mescidi aksa çok önemlidir. Kutsaldır. Filistin toprakları Filistinlilerin bende Filistinliyim dedi.

Açıklama yok.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan `ın , Kuzey Kore Lideri Kim Jong-Un ve Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin `e Filistin davasında vermiş oldukları desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum . İfadeleri kullandı.

ABDULLAH YİĞİT- ANKARA

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA