SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

“İŞİ GÜCÜ HABER OLAN İSİM..”

“İŞİ GÜCÜ HABER OLAN İSİM..”
Bu haber 20 Mart 2021 - 1:28 'de eklendi.

“İŞİ GÜCÜ HABER OLAN İSİM..”

Halil Öncü ; 1970 yılında Çanakkale’de doğmuştur.

Üniversite eğitimi öncesi ve sonrası çok sayıda gazetede çalışmıştır. 1993-1995 yılları arasında Çanakkale’de DARDANEL Basın danışmanlığı yapmıştır. 1995 yılında Çanakkale’nin ilk reklam ajansını (AÇI Halkla İlişkiler Organizasyon) kurmuştur. 1998 yılında Antalya’ya yerleştikten sonra, çeşitli otellerde ve kurumlarda Basın Danışmanlığı görevlerinde bulunmuştur. Antalya’da yer alan ulusal ve yerel gazetelerde turizm sayfaları hazırlamış ve gezdiği yerleri okuyucuları ile paylaşmıştır.

Halil Öncü;2000-2009 yılları arasında turizmin önemli merkezlerinden Kemer’de, Kemer Belediyesi’nin Basın Danışmanı olarak görev almıştır. 2020 yılı Eylül Ayından itibaren tekrar Kemer Belediyesi’nin Basın Danışmanlığı görevine getirilmiştir. Öncü’nün Ulusal ve uluslararası birçok gazetede haber ve makalesi yayımlanmıştır.

2000 yılında kurduğu ve halen devam eden www.turizmdosyasi.com adlı internet sitesi ile turizm sektörüne yön veren ve sektörün sesi olan bir yayın politikası ile editörlüğüne devam etmektedir.
Turizm Yazarı-Gazeteci Halil Öncü’nün uzun yıllardır arşivinden tuttuğu ve yıllara meydan okuyarak, günümüze taşınan 1940 ve 1950’li yıllarda Ulu Önder Atatürk’ün ölüm yıldönümleri olan 10 Kasım tarihli 1940’lı ve 50’li yıllarda yayınlanan orjinal gazetelerin yer aldığı “Basında 10 Kasım” sergisi daha önce de Belek, Kemer gibi yerlerde vatandaşlar ile buluşmuş ve büyük ilgi görmüştü.

Halil Öncü, FULLANTALYA tarafından, Önceliği Antalya olan, bu doğrultuda sosyal medyayı etkili kullanan, kent için beğendiğini de, eleştirisini de söylemekten çekinmeyen, tartışma etiğine uyan, gezen, yazan, paylaşan ve bunu yaparken de öne çıkan isimleri hem kamuoyuna tanıtmak, hem de iletişim kurmaya özendirici olmak amacıyla Antalya’nın 50 Dijital ismi arasında da yer aldı.

Halen hazırlıkları devam eden kısa süre sonra okuyuculara sunulacak olan “ Eskiköy’den Kemer’e ANILAR” kitabını da tamamlamak üzere olan Halil Öncü, ayrıca, TUYED (Turizm Yazarları Derneği Üyesi), Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu, evli ve iki çocuk babasıdır.

HALİL ÖNCÜ-ANTALYA

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA