SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

JUVENTUS KULÜBÜ’NÜN TÜRKİYE’DEKİ İLK VE TEK RESMİ AKADEMİSİ İSTANBUL’DA

JUVENTUS KULÜBÜ’NÜN TÜRKİYE’DEKİ İLK VE TEK RESMİ AKADEMİSİ İSTANBUL’DA
Bu haber 24 Ağustos 2020 - 17:06 'de eklendi.

JUVENTUS TÜRKİYE’NİN YILDIZ FUTBOLCULARINI YETİŞTİRECEK…

Juventus Kulübü’nün Türkiye’de ilk ve tek resmi akademisi 17 Eylül’ de yapılacak lansmanla hizmete açılıyor. İstanbul Avrupa Yakası’nda Beşiktaş, Başakşehir ve Anadolu Yakası’nda olmak üzere üç ayrı sahada faaliyete başlayacak olan akademi geleceğin yıldız futbolcularını yetiştirecek.

İstanbul’da üç ayrı (Beşiktaş, Başakşehir, Anadolu Yakası’nda) saha ile hizmet vermeye başlayacak olan akademi, Juventus Kulübü’nün alt yapı sistemleriyle düzenleniyor. Eylül ayının 17’sinde tanıtım lansmanı ile eğitime başlayacak olan akademide teknik detaylar, taktik bilgileri ve futbola dair her türlü eğitim verilecek. Eğitim içeriğinde İngilizce dil eğitimi, özel beslenme programları da yer alacak.

Akademi’de Juventus Kulübü’nün belirleyeceği bir İtalyan Hoca Baş Antrenör olarak görev yapacak. İstanbul’dan sonra İzmir, Antalya, Ankara, Bursa ve Mersin’de de eğitim faaliyetlerine başlayacak olan Juventus Türkiye Akademi, Türkiye’de yaygın bir sistem kurmayı planlıyor.

KIZ ÇOCUKLARI JUVENTUS’TA OLACAK

Bu eğitim programında kız çocukları da yer alacak. Akademide 5-17 yaş arasındaki erkek ve kız çocuklarına eğitim verilecek. 18 yaş ve üzerindeki öğrenciler için antrenman programları ve bireysel eğitim programları da olacak.

İtalyan baş antrenör başkanlığında devam edecek çalışmalarda TFF antrenörlük lisansına sahip kişiler ve üniversitlerin Besyo Bölümü’nden mezun antrenörler görev alacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek