SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Kaan Yıldırım, hediyeleri Hadise’ye geri gönderdi

Kaan Yıldırım, hediyeleri Hadise’ye geri gönderdi
Bu haber 17 Aralık 2020 - 20:08 'de eklendi.

Kaan Yıldırım’ın, Hadise’nin Instagram’daki ayrılık açıklamasına kızdığı ortaya çıktı. Sinirlenen oyuncu, Hadise’nin kendisine aldığı tüm hediyeleri gönderdi.

İlişkilerini noktalayan Hadise ile Kaan Yıldırım arasında yeni bir gelişme yaşandı. Oyuncunun, şarkıcının Instagram’dan duyurduğu ayrılık açıklamasına sinirlendiği öğrenildi.

Hediyeleri geri gönderdi
Oyuncu, 10 aydır birlikte olduğu Hadise’nin kendisine aldığı kazak, pantolon, ayakkabı ve saat gibi hediyeleri, şoförüyle gönderdiği ortaya çıktı.

Bununla da yetinmeyen Yıldırım’ın, şarkıcının köpeği Benek’e aldığı tasmayı bile geri verdiği konuşuluyor.

‘İlişkiyi noktalandırmış bulunuyorum’
İlişkilerinin kıskançlık sebebiyle bittiği iddia edilen çiftten Hadise, ayrılık açıklamasındaki “İlişkiyi noktalandırmış bulunuyorum” sözüyle bu kararı kendisinin aldığının altını özellikle çizdi.

Ayrılık sonrası ilk hamle
Şarkıcının bu sözlerinin ardından sessizliğini koruyan Yıldırım, hem Hadise’yi takipten çıkardı hem de birlikte yer aldıkları kareleri de sosyal medya hesabından sildi.

Yakışıklı oyuncunun, bir yakınına “Hâlâ çok aşığız. Bu sevgi öyle derin ki, kolay kolay bitemez. Biz evlilik hazırlığı yapıyorduk. Nedense fevri davrandı” dediği de iddialar arasındaydı.

Kamera karşısına geçecek
Öte yandan ayrılık acısını unutmaya çalışan Hadise ise bugün 4 milyon TL’ye anlaştığı bir marka için kamera karşısına geçecek.

Corona virüsü atlatan şarkıcı, kendisini işine verip, yeni parçalar üzerine de çalışacak. (Cadde)

SEDAT SARIKAYA -KOCAELİ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek