SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Kadının Sesi Derneği Başkanı İnayet Öztürk Yücetaş ,2021 yılı Hoş Geldin Yeni Yıl Mesajı

Kadının Sesi Derneği Başkanı İnayet Öztürk Yücetaş ,2021 yılı Hoş Geldin Yeni Yıl Mesajı
Bu haber 01 Ocak 2021 - 12:08 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANTALYA –Özel Haber
Kadının Sesi Derneği Başkanı İnayet Öztürk Yücetaş, 2021 Yılının ilk Gününde 2021 yılı içerisinde Dileğimiz bir an önce bu zor günlerin hızlıca sona ermesi ve yeni yılın tüm güzellikleriyle sağlık huzur mutluluk getirmesidir. Diyerek bir mesaj yayımladı.

Başkan Yücetaş, Pandemi süreci tüm olumsuzluklarına rağmen hepimizin yeni şeyler öğrendiği bir dönem de oldu aslında..
2020’yi kayıp bir yıl olarak geride bıraktık ama belki de daha önce gözden kaçan pek çok ayrıntıyı fark edip hayata geçirdik.
Dünyanın belki de son yüzyılda yaşadığı en kötü bir yılı geride bıraktık.. Geçen yıl bu zamanlar şu an yaşadıklarımızı birileri bize “böyle böyle olacak” diye anlatsa muhtemelen “aklını kaçırmış olmalı” derdik. Ancak gelişmeler öyle bir hal aldı ki televizyonlarda seyrettiğimiz virüs merkezli tehdit filmleri bir de baktık gerçek oluverdi.
2020 yılı içerisinde tüm dünyayı saran COVID-19 virüsü, insanoğlunun birçok alışkanlığı ve davranışını temelinden sarstı, sevdiklerimizi koparıp aldı ülke ekonomilerine zarar verdi ve birçok sektörü yerle bir etti.
Benim kişisel olarak ilk temennim virüsün mutasyona uğrayarak ortadan yok olması. Bu olmazsa aşı ve ilaçların COVID-19 karşısındaki mücadelede başarı sağlaması. Bu sayede vaka ve ölüm sayılarının azalarak dünyanın yeni normalden eski normale dönüş yapmasıdır.
2021 yılı içerisinde tek Dileğimiz bir an önce bu zor günlerin hızlıca sona ermesi ve 2021 yılımızın ilk günü itibari ile yılın tüm güzellikleriyle sağlık huzur mutluluk getirmesini temenni ediyorum saygılarımla.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA