SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Kanun Yıldırım ve Sedef Ergin’den ‘Tek Başına’ sürprizi

Kanun Yıldırım ve Sedef Ergin’den ‘Tek Başına’ sürprizi
Bu haber 23 Temmuz 2020 - 20:40 'de eklendi.

DJ ve prodüktör Kanun Yıldırım, yeni projesinde Sedef Ergin’le işbirliği yaptı. Ergin bir klasiği; “Tek Başına”yıYıldırım’ın düzenlemesiyle yorumladı. “Tek Başına”, 22 Temmuz’da Alla Records etiketiyle yayınlandı.

“Bandıra Bandıra” cover’ının ardından yayınladığı “Ters Düz” ve “Öyle Olsun” şarkılarıyla geniş bir dinleyici kitlesine ulaşan Sedef Ergin, sevenlerine yine bir cover sürprizi yaptı. Başarılı sanatçı, yeni single’ı için Ayten Alpman’ın sesiyle hafızalara kazınan “Tek Başına” şarkısını yorumladı.

BU İŞ BİRLİĞİ
SES GETİRECEK

Sedef Ergin’in bu yeni single’ı, DJ ve aranjör Kanun Yıldırım’ın projesi. Sözleri Ülkü Aker’e, müziği LuigiAlbertelli ile Giancarlo Colonnello’ya ait şarkının düzenlemesine Yıldırım imza attı.
Kanun Yıldırım, şarkının klibinde de Sedef Ergin’e eşlik etti. Yusufcan Özbilen yönetmenliğinde çekilen klipte ikili, Zeynep Bozkaya’nın styling’iyle kamera karşısına geçti.

22 TEMMUZ’DA
DİJİTAL PLATFORMLARDA

Kanun Yıldırım ve Sedef Ergin’in elinde farklı bir ruha bürünen “Tek Başına”, 22 Temmuz Çarşamba günü Alla Records etiketiyle dijital platformlarda yayınlandı.

DİNÇER KARACALAR

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek