SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

KARAKÖPRÜ’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINDA GECE MESAİSİ

KARAKÖPRÜ’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINDA GECE MESAİSİ
Bu haber 29 Kasım 2022 - 23:50 'de eklendi.

KARAKÖPRÜ’DE ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINDA GECE MESAİSİ

 

 

 

Karaköprü Belediyesi ilçedeki yolları sıcak asfalt serimiyle yenilerken Karşıyaka Mahallesinde gece mesaisinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmasını Başkan Metin Baydilli de inceledi

Karaköprü Belediyesi ilçede başlattığı yol yenileme seferberliği kapsamında sıcak asfalt serimi çalışmalarını gece-gündüz sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Narlıkuyu ve Karşıyaka Mahallelerinde ömrünü tamamlayıp deforme olan yolları yenilemek için sıcak asfalt serimi çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Karşıyaka Mahallesinde altyapı çalışmaları ve reglajı biten yollarda sıcak asfalt serimine gece saatlerinde başlanırken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de çalışmaları ziyaret edip yapılan işlemlerin gidişatıyla ilgili bilgi aldı. Gece mesaisinde olan personele kolaylıklar dileyen Başkan Baydilli, yağışlı havalar artmadan mahalledeki yolların bir an önce tamamlanması talimatı verdi.

Çalışmaları inceledikten sonra bir açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli vatandaşların yollarda mağdur olmaması için gece-gündüz mesaiyle çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Kış öncesi deforme olmuş asfalt yollarımızı yenileme çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Karşıyaka Mahallesi 4037. caddede altyapısı biten yolun aynı gün içinde reglaj düzenleme çalışması tamamlanıp hemen sıcak asfalt serimi çalışmasına başladık. Fen işleri ekiplerimiz yolun bir an önce tamamlanması için gece saatlerinde de asfalt çalışmasını sürdürüyor. Gece yarısına kadar bu yolu tamamlayıp yağmurlu havada sorun yaşanmasının önüne geçeceğiz.

Karşıyaka ve Narlıkuyu Mahallelerimizde belirlenen yollarda asfalt serimiyle birlikte yenilenen yollarımızı vatandaşlarımızın hizmetine sunup daha güzel yollarda seyahat etmelerini sağlayacağız. Burada gecenin bu saatine kadar emek veren tüm personelimize, yüklenici firmaya çok teşekkür ediyorum. Yenilenen yollarımız ilçemize, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri hava şartlarına bağlı olarak Narlıkuyu ve Karşıyaka Mahallelerinde sıcak asfalt serimiyle yol yenileme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürecek.

www.karakopru.bel.tr

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek