SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

KARAKÖPRÜ’DE PARKLAR YAZA HAZIRLANIYOR

KARAKÖPRÜ’DE PARKLAR YAZA HAZIRLANIYOR
Bu haber 19 Mayıs 2021 - 11:39 'de eklendi.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki parklarda çim biçme ve onarım çalışması yaparak parkları yaz ayların da vatandaşların rahat rahat kullanması için hazırlıyor

Karaköprü Belediyesi ilçeye her yıl yeni yeşil alanlar kazandırırken, mevcut yeşil alanlarda da bakım çalışmalarını sürdürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçedeki mevcut parklarda daha önce mevsim çiçekleri ekimi gerçekleştirirken, şimdi de çim biçme çalışması gerçekleştirerek parkları yaza hazırlıyor.

Yaz aylarında vatandaşların sıcak havalarda dinlenmesi için hazırlanan parklarda uzayan çimler biçilirken, oyun ve mobilya grupları ile lavabolarda gerekli onarım çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri daha önce de parklarda mevsim çiçekleri ve ağaç ekim çalışması gerçekleştirmişti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek