SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

KARAKÖPRÜ’DE YOLLAR KİLİTLİ PARKEYLE YENİLENİYOR

KARAKÖPRÜ’DE YOLLAR KİLİTLİ PARKEYLE YENİLENİYOR
Bu haber 27 Mayıs 2021 - 12:11 'de eklendi.

Karaköprü Belediyesi ilçedeki yeni açılan veya deforme olmuş yollarda kilitli parke döşemesi yaparak yenileme ve onarım çalışması gerçekleştiriyor.

Resim önizlemesi

Karaköprü Belediyesi hızlı büyümeyle birlikte doğan ihtiyaçlar dahilinde ilçeye yeni yollar kazandırma ve deforme olmuş yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Resim önizlemesi

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatıyla ilçede yol sorununu bitirmek içim ihtiyaç olan mahallelerde yol açma çalışmasını sürdürürken, deforme olan ve vatandaşlara trafikte sıkıntı çıkaran yollarda da kilitli parke döşemesiyle yenileme çalışması yapıyor.

Resim önizlemesi

Birçok mahallede yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollar kilitli parkeyle döşenerek vatandaşların hizmetine sunulurken, Atakent Mahallesinde de deforme olmuş yollarda yenileme çalışmasıyla kilitli parke döşeme işlemi gerçekleştiriliyor.

Resim önizlemesi

İlçede yol çalışmalarına büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Metin Baydilli, “Yeni yollar açarken, deforme olmuş yolları da kilitli parke döşeyerek yeniliyoruz ve vatandaşlarımızın bozuk yollarda sorun yaşamasının önüne geçmeye çalışıyoruz. Tüm ekiplerimiz yaz kış demeden yoğun bir şekilde çalışıyor ve ilçemize hizmet ediyor” diye konuştu.

Resim önizlemesi

Resim önizlemesi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek