SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

KARAKÖPRÜ’DE ZABITADAN RAMAZAN DENETİMLERİ

KARAKÖPRÜ’DE ZABITADAN RAMAZAN DENETİMLERİ
Bu haber 14 Nisan 2021 - 13:07 'de eklendi.

Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan ayında vatandaşların sağlığı ve pandemi tedbirlerinin uygulanması için işletmelerde denetimlerini sıklaştırdı

Karaköprü Belediyesi vatandaşların sağlığının korunması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri rutin denetimlerini Ramazan ayında vatandaşların sağlığını korumak için sıklaştırdı.

İlçedeki fırın, unlu mamulleri, market, manav, kasap gibi gıda işletmelerinde ürün kalitesi, hijyen, ekmek gramajı, son kullanma tarihi denetimlerinde bulunan ekipler, özellikle pandemi tedbirleri konusunda da esnaf ve vatandaşları uyardı.

Alışveriş yapacak herkesin ve esnafın maske kullanımına riayet etmesini isteyen Zabıta ekipleri kurallara uymayan esnaflar hakkında cezai yaptırım uygulanacağını ilettiler.

Karaköprü Belediyesi Zabıta ekipleri Ramazan ayı boyunca her gün bir mahallede işletmelerde denetimlerini sürdürecek.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek