SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Kazakistan Dışişleri Bakanı resmi ziyaret için Tacikistan’a geldi

Kazakistan Dışişleri Bakanı resmi ziyaret için Tacikistan’a geldi
Bu haber 27 Ocak 2024 - 17:09 'de eklendi.

 

 

 

 

Kazakistan Dışişleri Bakanı resmi ziyaret için Tacikistan’a geldi

.2024

Öncesi
Sonraki

 

 

Kazakistan Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Murat Nurtleu, 24 Ocak 2024 tarihinde Tacikistan Cumhuriyeti’ne resmi bir ziyarette bulundu.

 

 

 

Kazakistan Dışişleri Bakanı, Duşanbe Uluslararası Havalimanı’nda Tacikistan Dışişleri Bakan Yardımcısı Farrukh Sharifzoda ve diğer yetkililer tarafından karşılandı.

Ziyaret programına göre M. Nurtleu, Tacikistan Dışişleri Bakanı Sirojiddin Muhriddin ile görüşmelerde bulunacak ve Tacikistan’ın önde gelen işletme ve şirketlerinin temsilcileriyle bir toplantı yapacak. Ziyaret programında ayrıca Kazakistan Dışişleri Bakanı’nın, başkentin “Dusti” meydanındaki İsmoili Somoni anıtına ve Tacikistan’da Abdulkosim’in adını taşıyan parkta bulunan Kazak barış gücü anıtına çelenk koyma törenine katılması da planlanıyor. Firdevsi.

 

 

 

 

Tacikistan Cumhurbaşkanı ve Ulusun Lideri Sayın Emomali Rahmon’un Kazakistan Dışişleri Bakanı’nı kabul etmesi bekleniyor.

 

 

 

 

Kazakistan Dışişleri Bakanı’nın Tacikistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı, Ulusun Lideri Ekselansları Emomali Rahmon tarafından kabul edilmesi bekleniyor.

 

 

 

Tacikistan Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı’nın sosyal medyadaki resmi sayfaları:

Facebook’tayız : www.facebook.com/mfa.tj _

Twitter’dayız : twitter.com/MOFA_Tajikistan _

Instagram’dayız : instagram.com/mfa_tjk _

Kazakistan

kaynak:https://mfa.tj/en/main/view/14221/minister-of-foreign-affairs-of-kazakhstan-arrives-in-tajikistan-on-an-official-visit

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA