SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Konya Kuaförler Odası üyesi kuaförlere mesleki yeterlilik belgesi

Konya Kuaförler Odası üyesi kuaförlere mesleki yeterlilik belgesi
Bu haber 05 Ocak 2022 - 20:14 'de eklendi.

Konya Kuaförler Odası üyesi kuaförlere mesleki yeterlilik belgesi

Kuaförlük branşında Seviye-4 mesleki yeterlilik belgesi almaya hak kazanan Konya Kuaförler Odası üyesi meslek sahiplerinin belgeleri KONESOB’ta düzenlenen törenle sahiplerine verildi.

KONESOB’un TESK-ESYEM ile yaptığı protokol çerçevesinde kuaförlük branşında Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazanan meslek sahiplerine belgeleri düzenlenen törenle takdim edildi.
Programa KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Veli Baranok ve kursiyerler katıldı.
Konya Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Veli Baranok, “KONESOB, ESYEM ve Konya Kuaförler Odamızca bu önemli projeyi yürütüyoruz. Kuaförlük sektöründe hizmet veren meslek sahibi kardeşlerimiz mesleki yeterlik belgesiyle birlikte daha nitelikli olarak işlerine sahip çıkar ve daha güzel işler yaparlar. Kazananları tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
Programın sonunda Mesleki Yeterlilik Sınavını başarıyla tamamlayanlara belgeleri KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak ve Konya Kuaförler Esnaf Odası Başkanı Veli Baranok tarafından verildi.

BEDRETTİN YALÇIN -KONYA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek