SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

KOSOVA’DAN HÜMA OKULLARI’NA ZİYARET!

KOSOVA’DAN HÜMA OKULLARI’NA ZİYARET!
Bu haber 14 Eylül 2021 - 10:58 'de eklendi.

Kosova’nın Malisheva Belediye Başkanı Kasriot Berisha, önümüzdeki ay gerçekleştirilecek olan belediye seçimlerinden önce Türkiye’nin medeniyet beşiği olan Konya’yı ziyarete geldi.

Açıklama yok.

Ziyaretinde ilk durağı Dr. Mehmet Birekul ve Hüma Okulları oldu. Eşi ile birlikte yaptığı seyahate, Balkan Kadınlar Derneği Genel Koordinatörü ve Dış İlişiler Başkanı Elisabeta Asllani, Seçim ve Tanıtımdan Sorumlu Başkan Fanol Shala da katıldı. Seçim vaatlerinde Türkiye merkezli çalışan Başkan Berisha, Hüma Okulları’na hayran kaldığını dile getirdi. Dr. Mehmet Birekul ile Konya’nın güzelliklerini keşfeden Kosovalı bürokratlar; Mevlana Müzesi, Ecdat Parkı, Japon Parkı, Kelebekler Vadisi, Konya Panorama ve birçok turistik mekanı daha keşfettiler. Sonrasında Hüma Okulları’nda öğle yemeğine katılarak öğrenciler ile bir araya geldiler.

Açıklama yok.

Tüm bu anları ölümsüzleştirerek fotoğraflayan Kasriot Berisha; Hüma Okulları’nın yabancı dil eğitimine verdiği önemi çok değerli bulduğunu, tüm bunların ancak gerçek bir eğitimci olan ve bu işe gönlünü vermiş Dr. Mehmet Birekul sayesinde olabileceğini vurguladı. Dr. Birekul’dan Kosova’ya da okul açmaları talebinde bulundu.

Açıklama yok.

Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul; bu nazik ziyaretinden dolayı sayın başkana teşekkürlerini ve yaklaşan seçimler için başarı dileklerini iletti. Karşılıklı hediyelerini takdim ettikten sonra misafirlerini uğurlayan Dr. Birekul, Kosova’dan güzel haberler beklediğini ve Türkçe eğitim veren okulların çoğalmasına vesile olmak adına çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

HABER:BEDRETTİN YALÇIN-ÖZEL HABER

Açıklama yok.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek