SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞININ ANTALYA’DAKİ 4. ÜCRETSİZ HALK PLAJI AÇILDI

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞININ ANTALYA’DAKİ 4. ÜCRETSİZ HALK PLAJI AÇILDI
Bu haber 11 Haziran 2021 - 20:32 'de eklendi.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞININ ANTALYA’DAKİ 4. ÜCRETSİZ HALK PLAJI AÇILDI

Antalya’nın Kemer İlçesi Çamvuya Mahallesi’nde yaklaşık 350 metre sahil uzunluğuna sahip olup 33 bin 261 metrekare alanda toplam bin 500 şezlong kapasiteli “Kemer-Çamyuva Ücretsiz Halk Plajı”nın açılışı yapıldı.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, törende yaptığı konuşmada, küresel salgının turizmi de etkilediğini söyledi. Bu süreçte turizm sektörünü desteklemek ve turizmdeki hedeflere ulaşmak için çalışmalar yürüttüklerini vurgulayan Alpaslan, hayata geçirdikleri “Güvenli Turizm Sertifika Programı”nın önemli olduğunu dile getirdi.

Dünyada uluslararası uçuşların kısıtlı şekilde devam ettiğini belirten Alpaslan, “Kısıtlamalar içinde turizmi ayakta tutmaya çalışıyoruz. Turizmdeki hedeflerimize ulaşmak için ülke olarak çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Alpaslan, Türkiye, Rusya ve Avrupa’daki aşılamanın belirli bir düzeye ulaşmasıyla, turizmde hareketliliğin başlamasını beklediklerini vurguladı.

Bakanlık olarak 5 yıldızlı tesis hizmeti sunulan halk plajları yaptıklarını dile getiren Alpaslan, geçen sene Serik ilçesinde Belek ve Kadriye halk plajlarını açtıklarını anımsattı. Bugün de Manavgat’tan sonra Kemer’deki halk plajını hizmete açtıklarını aktaran Alpaslan, “Turizm bölgelerinde vatandaşımıza plaj hizmeti sunuyoruz. Yabancı turistler de faydalanıyor.” dedi.

Alpaslan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Candemir Zoroğlu, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve protokol üyeleri plajın açılışını yaptı.

Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nca kurulan “Trio Patara Grubu” da açılış kapsamında konser verdi.

Kaynak:https://basin.ktb.gov.tr/TR-288931/kultur-ve-turizm-bakanliginin-antalya39daki-4-ucretsiz-.html

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek