SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Kütahya Porselen, Kütahya Seramik, Köroğlu İşkembecisi yakında açılıyor

Kütahya Porselen, Kütahya Seramik, Köroğlu İşkembecisi yakında açılıyor
Bu haber 30 Ekim 2020 - 15:55 'de eklendi.

Next Level Alışveriş Merkezi bünyesine kattığı yeni kafe, restoran ve mağazalarla marka karmasını zenginleştirmeye devam ediyor

JLL Türkiye tarafından yönetilen, temiz ve konforlu alışverişin ilk adreslerinden Next Level Alışveriş Merkezi, bünyesine kattığı yeni markalar ve kapılarını açan yeni mağazaları ile misafirlerini zengin alternatiflerle ağırlamayı sürdürüyor.

Pandemi sürecinde aldığı üst düzey tedbirleri ile öne çıkan, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından Güvenli Hizmet Belgesi ile belgelendirilen Next Level Alışveriş Merkezi, güvenli alışverişin yanı sıra bünyesinde yer alan seçkin markalarına yenilerini ekleyerek Başkentlilere geniş seçenekler ve keyifli alışveriş imkanı sunuyor.

GOF Marka, Magellan, Haytham, Adnan Kızıltaş ve Öküz Burger kapılarını açtı

Şık çizgileriyle kadınların gözdesi GOF Marka, açık hava konseptleri ve zengin menü seçenekleriyle terasta yer alan Magellan ve Haytham, erkek giyimin önemli markalarından Adnan Kızıltaş ile fastfood sektörünün öncü markalarından Öküz Burger, Next Level AVM’de kapılarını açtı.

Kütahya Porselen, Kütahya Seramik, Köroğlu İşkembecisi yakında açılıyor

Gün geçtikçe marka karmasını genişleten alışveriş merkezi, ilerleyen günlerde de birbirinden seçkin markaları Başkentlilerle buluşturmaya devam edecek. Türkiye’nin önemli markalarından Kütahya Porselen ve Kütahya Seramik ile sevilen lezzetleri ziyaretçilerle buluşturacak olan Köroğlu İşkembecisi de açılış yapmak için gün sayıyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA