SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

M. Türki Gündoğan `dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

M. Türki Gündoğan `dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı
Bu haber 30 Ağustos 2020 - 7:11 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA-Özel Haber
Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gündoğan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 98 yıl önce bugün kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin, sene-i devriyesini kutlamanın gururu ve mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Gündoğan şunları kaydetti:
“Türk milleti, Sultan Alparslan önderliğinde 26 Ağustos 1071’de Malazgirt Zaferiyle geldiği ve vatan yaptığı Anadolu’dan hiçbir suretle vazgeçmeyeceğini Gazi Mustafa Kemal Atatürk komutasında Başkomutanlık Meydan Muhaberesi zaferiyle tüm dünyaya haykırmıştır. 26 Ağustos 1922 günü başlayan Başkomutanlık Meydan Muhaberesi ile vatan topraklarından düşmanın ayak izleri silinmiş ve vatan kurtarılmıştır. Bu zafer, Anadolu insanının kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle, topyekun verdiği onurlu bir mücadelenin eseridir.

Milletimiz bu şanlı zaferle, milli hakimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiştir.”

Gündoğan , birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Allah, bu aziz milleti her daim muzaffer eylesin. Bu duygu ve düşüncelerle, başta bu zaferi bizlere armağan eden Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kanları ile bu mukaddes toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek