SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJ

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJ
Bu haber 15 Şubat 2023 - 4:55 'de eklendi.

Harran İlçesinde Kanaat önderi ve AK Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, yayınladığı mesajında;

Miraç, başta Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) olmak üzere her Müslüman için manevi bir terfi, Yüce Rabbimizle buluşma ve selamlaşma, O’nun katında yücelme ve yükselme ve bu vesileyle yüksek insani sorumluklar üstlenmeyi ifade eder.

Bugün bizlere düşen, bu müstesna gecede bizleri iyiliğe, güzelliğe ve insanca yaşamaya çağıran duygularımızın sesine kulak vermeli, Rabbimizin sonsuz mağfiretine sığınmalı, Devletimizin bekası, milli birlik ve beraberliğimizin devamı ve bütün insanlığın huzur bulması için dua etmeliyiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Şanlıurfa’lı hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemiz ve İslam âleminin Miraç Kandil’ini tebrik ediyor, bu mübarek gün ve gecelerin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini diliyorum.

Depremde Hayatını Kaybeden Vatandaşlarımıza baş sağlığı diliyorum. Tüm deprem şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Yaralılara ise acil şifalar diliyorum.

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN -KARAKÖPRÜ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA