SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

M. Türki Gündoğan `dan ‘Sarıkamış Harekâtı Anma Günü’ mesajı

M. Türki Gündoğan `dan ‘Sarıkamış Harekâtı Anma Günü’ mesajı
Bu haber 22 Aralık 2020 - 10:02 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA
Harran İlçesinde Kanaat önderi ve Ak Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, ‘Sarıkamış Şehitlerini Anma Günü’ ile ilgili bir mesaj yayımladı.

Gündoğan, Bizler, Sarıkamış şehitlerimizin bu fedakârlığını asla ve asla unutmayacak, şehitlerimizin uğruna canlarını verdikleri değerleri her zaman koruyup ve yaşatacağız. Bu harekât bizlere Mehmetçiğin vatanı için her koşulda gözünü kırpmadan mücadeleye hazır olduğunu ve canını seve seve verebileceğini bir kez daha göstermiştir. Türk Milletini tarihten silmek üzere dört bir yandan saldıran düşmana karşı canını ortaya koyan kahramanlarımızın mübarek naaşları aylarca kar ve buz altında kalmıştır. Bugün göklerde çekili bir Bayrağımız, üzerinde yaşadığımız bir Vatanımız varsa bu Kahramanlarımıza borçluyuz.

Memleketin dört bir yanından gelen bu kahraman askerlerimiz olabilecek en zor koşullarla karşı karşıya kalmalarına rağmen tereddüt etmeden vatan için mücadele etmişlerdir. Bizlerde bu mücadelenin kutsallığı ve kahraman askerlerimizin cesareti ile bu fedakârlığın bilincinde olarak onların izinde birlik ve beraberlik içerisinde vatan için her koşulda çalışmaya devam ediyoruz.

Bu vesileyle başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, özveri ve kararlılıkla Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Terörle Mücadele Harekatı’nda, 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı verilen mücadelede ve sınır ötesi operasyonlarda kanlarını bayraklaşan vatan toprakları uğrunda feda eden bütün aziz şehitlerimizi rahmet ve şükranla, kahraman gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA