SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

MAGAZİN ÖDÜL ALDIRDI

MAGAZİN ÖDÜL ALDIRDI
Bu haber 25 Ekim 2021 - 9:22 'de eklendi.

 

MAGAZİN ÖDÜL ALDIRDI
Magazin dünyasının ünlüleriyle dostluğuyla birlikte yaptığı Clup ve midye işinde başarıdan başarıya koşan ve birçok iş kolunda yatırımları olmasına rağmen Clup işletmesi ödül alan iş adamı Faruk İnal, magazine değen iş kolu çabuk duyuluyor ifadesinde bulundu.

Açıklama yok.

Cash Clup ve KingFaruk midye markalarıyla hem yurt içinde hem de yurt dışında büyük yatırımlar yaparak kurduğu markalarla imzasını atmaya devam ediyor. Ünlü isimlerin ilgisiyle birlikte her geçen gün büyüme hızını arttıran iş adamı Faruk İnal “Ne iş yaparsanız yapın profesyonel ekiple ve profesyonel bir anlayışla yapmalısınız, birçok iş koluna yatırım yaptım en büyük kazancı Clup ve midye getirdi” dedi. Bir derginin düzenlediği ödül gecesinde Halil Sezai, Ferman Toprak, gibi birçok ünlüyle yarattığı Cash Clup markasıyla en iyi Clup ödülü alan Faruk İnal, her sanatçı kendi markasıyla ödül alırken bende kendi markamla aldım, Clup sektöründe magazin ve sanatı dünyasını yakından takip edip, yanınıza aldınız mı başarı geliyor vurgusu yaptı. Ödülünü gecenin sunucuları Tuğba Özay ve Gökay Kalaycıoğlu’ nun elinden alan başarılı iş adamı Faruk İnal, aynı yolda istikrarla yürüyeceğini dile getirdi.

SELÇUK AKA-İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek