SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

MAHMUT ÖZYAVUZ İLE HARRAN’DA BÜYÜK DEĞİŞİM

MAHMUT ÖZYAVUZ İLE HARRAN’DA BÜYÜK DEĞİŞİM
Bu haber 01 Ocak 2021 - 18:10 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-MURAT ÖZYAVUZ -ŞANLIURFA

Dünyanın ilk bilim merkezlerinden birisi olarak bilinmesinin yanı sıra adeta bir açık hava müzesini andıran tarih ve turizm kenti Harran, Belediyecilik hizmetlerinde çığır açan Başkan Mahmut Özyavuz ile kabuk değiştiriyor. Merkez ve kırsal ayrımı yapmadan hizmet için seferberlik ilan eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, tüm hemşerilerinin yeni yılını kutlarken, 2020 yılı gibi 2021 yılının da vatandaşlara hizmet noktasında hareketli bir yıl olacağını müjdelerken Tüm dünyayı Harran’a davet etti.
Göreve gelir gelmez seçim döneminde ne söylediyse bir bir yerine getirmek için tüm imkânları seferber eden Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Harran’ı Yeniden Yazıyoruz” sloganıyla başlattığı hizmet atağını sürdürüyor.

HARRAN’I YENİDEN İNŞA EDİYORUZ
Gece gündüz demeden tarih ve kültürüyle öne çıkan Harran’a ve Harran halkına hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirten Başkan Özyavuz; “Göreve geldiğimiz günden bu yana Harran ilçemizi güzelleştirmek, kalkındırmak ve yeniden inşa etmek için belediyemizin bütün imkânlarıyla gece gündüz demeden aralıksız bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve gelir gelmez öncelikle Harran ilçemize kent kimliği, belediyemize de kurumsal kimlik kazandırdık. Harran ilçemizde bulunan Hayati Harrani Cami ve Türbesi’nin çevre düzenlemesini, bakım ve onarımını yaparak ibadete açtık. Harran ilçemizde bulunan İmam Bakır Hazretleri Türbesi ve Camisi’nin çevre düzenlemesi, bakım onarımını yaparak ihata duvarını da yenileyip ibadete açtık. Harran ilçemizde bulunan parkları ayağa kaldırdık. Harran’ımıza 2 sosyal tesis, 3 büyük park kazandırıp, hem spor alanları hem de içerisinde çocuk oyun parklarının bulunduğu parklarımızı hizmete açtık.” İfadelerini kullandı.

TEMEL HİZMETLERİMİZ DE HIZ KESMEDEN SÜRDÜ
Temel hizmetlerde de hız kesmeden vatandaşlara ulaştıklarına dikkat çeken Başkan Özyavuz; “Harran ilçemizin içme suyunu yeniliyoruz. Harran ilçemize Akveren’den suyu getiriyoruz ve ilçemizin merkezinde bulunan içme suyu şebekesini 4,5 Milyon Euro’ya ihale ettik. Önümüzdeki 20 gün içerisinde inşallah kazmasını vurmuş olacağız. Harran halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bunun yanında Harran’ımıza yeni bir müjde daha verdik. Harran’ımız artık doğalgaz ile ısınan, doğalgaz ile aşı pişen bir Harran olacaktır. Harran ilçemizde eğitimde, sağlıkta, kültürde, sporda ve ulaşımda yeni ve çok ciddi adımlar atıyoruz. Harran ilçemizin kırsal mahallelerinde bugüne kadar yaklaşık olarak 50 mahalle içini asfaltla buluşturduk. Harran ilçemizde 30’a yakın mahallemizi parke taşıyla buluşturduk. Harran ilçemizde vatandaşlarımızın ulaşımını daha hızlı sağlaması için yollarımızı yapıyoruz. Harran ilçemize 100 yataklı yeni devlet hastanemizi planladık. İnşallah 2 ay içerisinde çalışmalarını başlatıyoruz. Bunu da bütün Harran ilçemize müjdeliyorum.” Dedi.

2021 YILI ÇOK DAHA HAREKETLİ BİR YIL OLACAK
2021 yılının hizmet noktasında çok daha hareketli bir yıl olacağını müjdeleyen Başkan Özyavuz, “Önümüzdeki 2021 yılında yapacaklarımız ise; “Harran ilçemize 75 km kırsalda olmak üzere ilçe merkezimizin tamamında yenilikler, prestij caddeler yapıyor yeni çarşılar kuruyoruz. Semt pazarını yeniledik ve Harran’ımıza bir semt pazarı daha planlıyoruz, hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.

TÜM DÜNYAYI HARRAN’A DAVET EDİYORUM
2021 yılının bütün Şanlıurfa’ya, bütün İslam âlemine ve her nerede olursa olsun bütün Türk Milleti’ne hayırlı, Kovid-19’un olmadığı bir yıl olmasını diliyor, bütün Şanlıurfalı ve Harranlı hemşerilerime selamlarımı sevgilerimi iletirken, ülkemizi ve tüm dünyayı Harran’a davet ediyorum. Harran’ı Allah’ın izniyle Türkiye’nin dalgalanan en güzel bayrağı yapacağız. Bu duygu ve düşüncelerle yeni yılınızı tekrar kutluyor, sağlık ve esenlikler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek