SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Medeni İzol `dan 15 Temmuz Mesajı

Medeni İzol `dan 15 Temmuz Mesajı
Bu haber 14 Temmuz 2020 - 23:27 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA
Osmanlı Ülkü Ocakları Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Hukuk ve Siyasi İşleri Başkanı Medeni İzol, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

İzol, mesajında, 15 Temmuz’da devleti, demokrasiyi, milli birlik ve beraberliği hedef alarak, Cumhuriyet’e ve aydınlık geleceğe karşı FETÖ/PDY terör örgütü tarafından hain ve alçak darbe girişiminde bulunulduğunu bildirdi.

Tarihin en önemli dönüm noktalarından demokrasi zaferinin 4. yıl dönümünde bir kez daha milletçe dünyada eşine az rastlanır bir direnişe imza atmanın gururunu hep birlikte yaşadıklarını anlatan İzol , mesajında şu ifadelere yer verdi:

“O gece aziz milletimizin iradesini yok sayan hain kalkışma karşısında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tarihe geçen çağrısıyla Türk Milleti ülkesi, vatanı ve bayrağı için meydanlara koşmuştur. Cumhurbaşkanımızın Marmaris’ten yaptığı çağrı dalga dalga tüm yurda yayılmış, canları pahasına meydanlara koşan toplumun hemen her kesiminden vatandaşımız ‘Gün vatana sahip çıkma günüdür’ diyerek destansı bir mücadele sonucunda darbecileri püskürtmüştür.

Anayasal düzenimizi, temel hak ve hürriyetlerimizi ortadan kaldırmaya yönelik darbe teşebbüsüne, geçit vermeyen aziz milletimiz, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet kavramları etrafında tek yürek olmuş, ne pahasına olursa vatanından, bayrağından, hürriyetinden, birlik ve beraberliğinden ödün vermeyeceğini tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. 15 Temmuz destanı, aziz milletimizin şanlı tarihinde asla unutulmayacak ve unutturulmayacak bir şekilde yerini almıştır.”

Bu duygu ve düşüncelerle devletimizin bekası için, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine kast eden bu ihanet girişimine karşı göğsünü siper ederek şehadet mertebesine nail olan tüm vatandaşlarımıza ve kadim tarihimizden bugünlere kadar vatanımızda hür ve özgür bir şekilde yaşamamız için canlarını feda eden bütün Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kahraman gazilerimize sağlık içerisinde hayırlı bir ömür diliyor, başımızın tacı şehit ailelerimizi ve aziz milletimizi en derin sevgi ve saygılarımla selamlıyorum.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA