SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

MEHDİ TURĞUT VE HÜSEYİN KIRAN ` DAN ADEM `E ZİYARET

MEHDİ TURĞUT VE HÜSEYİN KIRAN ` DAN  ADEM `E ZİYARET
Bu haber 13 Şubat 2021 - 15:12 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA –ÖZEL HABER
Birecik Milli Eğitim Müdürü Mehdi Turğut ve KRN Group Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Genç Girişimci Hayırsever İş Adamı Hüseyin Kıran, Birecik Aile Destek Ve Eğitim Merkezi (ADEM) ni ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında kursiyerlerin yapıldığı atölyeleri ziyaret ederek ADEM Müdürü Şefik Güllü `den bilgi aldılar.

Ziyaret sonrası Hayır Sever İş Adamı Hüseyin Kıran ADEM Merkezinde kursiyerlerin yaptığı yöresel ürünler, el sanatları ve ev tekstil ürünlerinden yaklaşık 3.Bin TL. Alışveriş yaptı.

KISACASI ADEM MERKEZİ :
Birecik Aile Destek Ve Eğitim Merkezi (ADEM)
Birecik Kaymakamlığınca hayata geçirilen Aile Destek ve Eğitim Merkezi (ADEM), Birecik ilçemizde yaşayan, kendini sosyal hayata kapatan hanımlarımızı evden çıkartarak sosyalleşmelerini ve özellikle de onların el becerilerini geliştirmelerini hedefleyen bir anlayışla, birçok branşta ücretsiz kurs veriyor.

İŞKUR destekli kurslarında yer aldığı Merkezde, Gelir düzeyi G sıfır olanlar (Yeşil kartlı) 18-55 yaş arası tüm bayanların katılabileceği, Makine Nakışı, El Sanatları, Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama, Kuaförlük ve Cilt Bakımı, Aşçı Yardımcılığı, Bilgisayar, Kat Hizmetleri Elemanı, Kadın Sağlığı ve Eğitimi, Kur’an Kursu, Okuma Yazma Kursu, İngilizce Kursu, Spor ve Step Kursu olmak üzere 12 kurs bulunuyor.

Ayrıca Birecik ADEM, eğitim gören kursiyerlerin çocuklarında sahip çıkıyor. Kursiyerler meslek öğrenirken, 6 yaşından küçük çocuklarını gönül rahatlığıyla merkezde bulunan ücretsiz anasınıfı ve kreşlere bırakma fırsatı buluyorlar.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek