SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Mehmet Bulun’dan hüzünlü bir aşk hikayesi

Mehmet Bulun’dan hüzünlü bir aşk hikayesi
Bu haber 11 Eylül 2021 - 13:26 'de eklendi.

Mehmet Bulun’dan hüzünlü bir aşk hikayesi

Küçük yaşlardan beri müzikle iç içe olan ve eğitimini bu yönde tamamlayıp zaman içerisinde eğitmen kimliğinin yanına sanatçı kimliğini de ekleyen Mehmet Bulun, ilk teklisi “Hüzünler”i müzikseverlerin beğenisine sunmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyor.

Sözü ve müziği genç sanatçının kendisine ait olan şarkının iddialı aranjesinde ise Mehmet Bulun’a Emrah Demiralp eşlik etti.

Hiç bitmeyecekmiş gibi başlayan bir aşk hikayesine eşlik eden ayrılığın neticesinde kaleme alınan Hüzünler, aşk acısının verdiği o derin hüznü dinleyicisinin kalbinde hissettirecek.
İstanbul’un gözde semtlerinde çekilen klibin yönetmenliğini Olcay Dülger üstlenirken projeye ait fotoğraflar ise Uskan Uludoğan imzası taşıyor.

Mehmet Bulun’un yeni şarkısı “Hüzünler”, MB Müzik imzasıyla tüm dijital platformlarda ve klibi Mehmet Bulun Vevo kanalında yayında!

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek