SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Mehmet Kızıl’dan 10 Kasım Mesajı

Mehmet Kızıl’dan 10 Kasım Mesajı
Bu haber 09 Kasım 2020 - 23:14 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT –İSTANBUL
Kızıl Group Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Mehmet Kızıl, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 82’nci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Kızıl , mesajında şunları dile getirdi:

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük eseri, tüm imkânsızlıklara rağmen milletin birlik ve beraberliği, sarsılmaz inancı ve güçlü iradesiyle inşa ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devletidir.

Toprağının her karışı işgale uğramış, tüm umutları tükenmiş, savaşlardan yorgun ve bitkin düşmüş bir milletin, hürriyet ve bağımsızlık ateşini tutuşturmayı başaran bir lider olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bundan 82 yıl önce aramızdan ayrılmış olsa da, onun çağlar ötesini gören ferasetiyle inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, ölümsüz bir abide olarak yaşamaktadır.

Büyük Önder Atatürk’ün, gelecek nesiller için tahayyül ettiği çağdaş, modern ve her alanda kalkınmış öncü bir devlet olma yolundaki mücadelemiz, onun fikirleri ve yaktığı ışıkla devam edecektir.

Ebediyete intikalinin 82’nci yıl dönümünde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve minnetle anıyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek