SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Mermer Kraliçesi Tülay Akyıldız Kankat`tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı

Mermer Kraliçesi Tülay Akyıldız Kankat`tan 19 Eylül Gaziler Günü Mesajı
Bu haber 19 Eylül 2020 - 1:16 'de eklendi.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL
Mermer Kraliçesi Tülay Akyıldız Kankat, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Kankat, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e 19 Eylül 1921’de “Mareşallik ” rütbesi ile “Gazilik” unvanının verildiği günün yıl dönümü olan bugün, yurdumuzda her yıl “Gaziler Günü” olarak kutlanmaktadır.

Yüreklerindeki vatan, bayrak ve millet aşkıyla tarihe destan yazan gazilerimiz, şanlı tarihimizin ebedi kahramanlarıdır.

Devletimizin ve milletimizin bekası, Vatanın bölünmez bütünlüğü, halkımızın huzuru, güvenliği ve esenliği için büyük bir onurla görev yaparak gazilik mertebesine ulaşan gazilerimiz; bağımsızlığımızın, egemenliğimizin, milli birliğimizin ve beraberliğimizin en kıymetli simgeleridir.

Bu cennet vatanımız bizlere şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetidir.

Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve aramızdan ayrılan kahraman gazilerimizi rahmetle, şükranla anıyor; hayatta olan gazilerimize ve değerli ailelerine minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek