SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Moskova bölgesinde Birleşik Rusya’nın girişimiyle bahçede futbol turnuvası düzenlendi

Moskova bölgesinde Birleşik Rusya’nın girişimiyle bahçede futbol turnuvası düzenlendi
Bu haber 11 Ağustos 2023 - 0:19 'de eklendi.

Moskova bölgesinde Birleşik Rusya’nın girişimiyle bahçede futbol turnuvası düzenlendi

2023,

“Çocuk Sporları” parti projesinin desteğiyle gerçekleştirildi.

MGER aktivistleri ve Birleşik Rusya Balashikha, Tüm Rusya Çocuk Bahçesinde Futbol Festivali 6×6 turnuvasının eleme belediye aşamasını düzenledi. Genç futbolculardan oluşan çok sayıda takım katıldı.

Genç Muhafızların Balashikha şubesi başkanı Alexei, “Her biri, 6’sı ana takımın oyuncusu, 3 yedek oyuncusu, bir teknik direktör ve bir lider olmak üzere 9 takım oyuncusu da dahil olmak üzere 11 kişiden oluşuyordu” dedi. Birleşik Rusya Egorov’un yerel siyasi konseyi .

Yarışmanın ilk belediye etabı 8 Ağustos’ta sona erecek ve ardından şehrin tüm ilçelerinden kazanan takımlar ikinci bölgesel etapta karşılaşacak.

“Futbol milyonların oynadığı bir oyundur ve dünyanın en popüler oyunlarından biridir. Birçok dünya futbol yıldızının sahada oynamaya başladığı bir sır değil. Birleşik Rusya’nın Balashikha şubesi yönetici sekreteri Yana Serebryakova, kazanan bahçe futbol takımlarından birinin gelecekte harika sonuçlar elde edeceğine inanmak isterim ”dedi .

” Çocuk Sporları ” parti projesinin kitlesel okul ve bahçe sporlarını geliştirmeyi amaçladığını hatırlayın. Belediye, bölge, tüm Rusya ve uluslararası düzeyde yarışmaların düzenlenmesini ve düzenlenmesini, popüler sporlarda belediye okulu ve bahçe liglerinin düzenlenmesini, okul ve bahçe takımları arasında tüm Rusya festivallerinin düzenlenmesini sağlar. Çocuk Sporları projesinde yer alan alanlardan biri de spor salonları ve okul stadyumlarının onarımı ve yapımıdır.

#Moskova bölgesi
#bölgeler
#partproje
#ÇocukSporu
#bahçe futbolu
#egorov
#Serebryakova
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-moskovskoj-oblasti-po-iniciative-edinoj-rossii-proshyol-turnir-po-dvorovomu-futbolu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA