SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Moskova’da GROM “Cascade” insansız uçak tugayının savaşçıları için bir anıt açıldı

Moskova’da GROM “Cascade” insansız uçak tugayının savaşçıları için bir anıt açıldı
Bu haber 02 Haziran 2024 - 22:32 'de eklendi.

 

Moskova’da GROM “Cascade” insansız uçak tugayının savaşçıları için bir anıt açıldı.

2024,

Bu, diğer şeylerin yanı sıra, Birleşik Rusya’nın her düzeydeki milletvekillerini, MGER ve Gönüllü Şirketi aktivistlerini de içeriyor.
Moskova’da, “Savaş Kardeşliği”nin merkez karargahının topraklarında, düşmüş ve canlı “Dublörler” için askeri bir anıt açıldı. Ayrı GROM “Cascade” insansız uçak tugayının savaşçılarına adanmıştır. Anıtın açılması fikri, Birleşik Rusya Devlet Duması milletvekili Albay, ilk tugay komutanı Dmitry Sablin tarafından önerildi.

“Bu anıt sadece kahramanların anısının devamı değil, aynı zamanda kişinin Anavatanına olan gerçek sevgisinin, bağlılığının ve cesaretinin bir anıtıdır. BARS “Cascade” müfrezesi, bugün GROM “Cascade” tugayı, her şeyden önce gönüllülüğün sembolüdür. Sadece savaş tecrübesi olan kişiler değil, aynı zamanda sivil mesleklerden insanlar da ona katıldı (hizmet etmek için – yaklaşık). Ve en önemlisi, bunu emirle yapma zorunluluğu olmayanlar,” dedi anma töreninin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanlığı İdaresi Birinci Başkan Yardımcısı Sergei Kiriyenko .

Cascade’in 7 bin imha edilmiş hedefi olduğunu ve bunların arkasında binlerce Rus askeri personelinin ve sivilin kurtarılmış hayatının bulunduğunu belirtti.

Sergei Kiriyenko, “Çok teşekkür ederim çocuklar, sizler bizim için muazzam bir cesaret ve gerçek kahramanlık örneğisiniz” dedi.

Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreteri Andrei Turchak, Cascade’in şehit kahramanları ve askerlerinin anılarının ebedi olacağını vurguladı.

“Yıllar sonra bile, sevilen birini kaybetmenin acısını bir şekilde dindirebilecek hiçbir kelime yok. Ama her zaman kalbimizde yaşayacak bir hatıra var. Mariupol’a girdiğimiz Mart 2022’den bu yana, bugün burada bulunan ve şu anda muharebe görevleri yürüten herkes için birlikte yaşadığımız en güzel zaman. Böyle dürüst, cesur, etkili bir ekiple yaşamaya devam edeceğimizden eminim. Adamlarımızın başarılarını hatırlayacağız. Kahramanların ebedi hatırası ve ebedi Şan,” dedi Andrey Turchak.

Buna karşılık Dmitry Sablin, “dublörlerin” 18 binden fazla savaş görevi yaptığını kaydetti.

“Şu anda tugayda görev yapan ve görev yapan tüm askeri personele, gönüllülere şükranlarımı sunmak istiyorum. Cesaretiniz ve korkusuzluğunuz için teşekkür ederiz. Şehitlerimizi her zaman anacağız ve çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sloganımız: “dublör” başkalarının yapamayacağını yapabilen kişidir. Ve bu her zaman hayatta size eşlik etsin. Zafer bizim olacak!” – dedi.

GROM “Cascade” tugayının ilk taburunun ilk bölüğünün keşif ve saldırı insansız hava araçları grubunun başkanı, “Gönüllü Şirket” aktivisti Alexander Meshchaninov, tugay komutanlarına yaratılışından dolayı teşekkür etti.

“Bu sadece bir birim değil. Bu, 2014’ten beri ve Afganistan’da savaşlara katılan adamların, Devlet Duma milletvekillerinin ve gençlerin bulunduğu devasa bir kaynayan kokteyl. Ve daha önce kim olduğun önemli değil. Hep birlikte bir araya geldiğimizde sivillerin de düşmana ait olduğu yeri gösterebileceğini gösterdik. Ve onun yeri bizden mümkün olduğu kadar uzaktır” diye tamamladı.

GROM “Cascade” insansız uçak tugayının oluşturulması, Mariupol savaşının devam ettiği Mart 2022’de başladı. 1. Donetsk Ordu Kolordusu ve Cascade’in operasyonel savaş taktik oluşumuna yardımcı olmak için, Savaş Kardeşliği’nin hava keşif grubunun yardımıyla Azovstal üzerinde keşif uçuşlarına başlayan Supercam insansız uçağının ilk savaş kullanımı gerçekleştirildi ve daha sonra diğer alanlarda DPR. Daha sonra bu hesaplamaya dayanarak BARS “Cascade” gönüllü müfrezesi oluşturuldu.

1 Ekim 2023’te, komutanı Albay, Devlet Duması milletvekili Dmitry Sablin olan Rus Havacılık ve Uzay Kuvvetlerinin bir parçası olarak GROM “Cascade” insansız havacılık tugayı oluşturuldu. GROM “Cascade” tugayı, Rusya Federasyonu Silahlı Kuvvetlerinde hizmet veren mevcut tüm İHA’ların emrindedir. Birimin mürettebatı tüm ön hat boyunca yoğunlaşmış durumda ve Batılı ekipmanlar da dahil olmak üzere düşman ekipmanlarını yok ediyor. Pek çok GROM “Cascade” savaşçısına, bazıları ölümünden sonra olmak üzere, devlet ödülleri verildi.

Hoparlör
Turçak Andrey Anatolyeviç
Turçak Andrey Anatolyeviç
Parti Genel Konseyi Sekreteri, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Turçak
#Kiriyenko
#Sablin
#SVO katılımcıları
#SVO
#anıt
#Rusya’nın Kahramanları
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-moskve-otkryt-memorial-bojcam-brigady-bespilotnoj-aviacii-grom-kaskad

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA