SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Murat Dalkılıç; “Mankenler Yerine Beni Tercih Etmelerinin Bir Sebebi Var”

Murat Dalkılıç; “Mankenler Yerine Beni Tercih Etmelerinin Bir Sebebi Var”
Bu haber 29 Ağustos 2021 - 13:27 'de eklendi.

Murat Dalkılıç; “Mankenler Yerine Beni Tercih Etmelerinin Bir Sebebi Var”
Kayseri’de Başka Bir Algım Var

Murat Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde Kayseri’de bir güzellik merkezi açılışında yer aldı. Açılışta Murat Dalkılıç’ın yanı sıra müzik dünyasından Mary Jane ve Yılmaz Taner gibi isimler de vardı.

Ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç, güzellik uzmanı Filiz Sağır’ın sahibi olduğu Filiz Gold Beauty estetik ve güzellik merkezinin açılışı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Güzellik merkezi açılışında genelde kadın ünlü isimleri, mankenleri görmeye alışkın olduklarını ve şaşırdıklarını söyleyen muhabire Dalkılıç; “Ben de şaşırdım, demek ki bende ışık görmüşler, Kayseri’de öyle bir algı yaratmışız.” diye espirili bir yanıt verdi.
Muhabirlerin kendisi için yakışıklı, cool yakıştırmalarına gülen Dalkılıç; “Bugün sakallarımı bile kesmeden geldim.” diyerek mütevazi bir cevap verdi.

Açılışta kurdele kesen ve iyi dileklerini dile getiren Dalkılıç, en kısa zamanda da Kayseri’de konser vermek istediğini söyledi.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek