SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

müzisyen bir ailede büyüyen Cankat Erdoğan

müzisyen bir ailede büyüyen Cankat Erdoğan
Bu haber 08 Ocak 2022 - 15:24 'de eklendi.

Müziğin dededen toruna miras kaldığı müzisyen bir ailede büyüyen Cankat Erdoğan, çıkardığı 7 albümün, 10’a yakın profesyonel klibin ve çeşitli single şarkılarının ardından birisi halay olmak üzere üç türkü ile doldurduğu yeni single’ı “Sebebim Sensin” ile sevenleriyle buluşmayı sürdürüyor. Önümüzdeki günlerde Bahçelievler’deki Kanatçı Arkadaş ’ta sevenleriyle buluşulacak olan başarılı türkücü albüm ve klip çalışmalarının dışında sevenleri ile buluşmak için her türlü sahneyi ve konseri değerlendirmeye çalışıyor.

Müziğe dair her platformun yanı sıra sosyal medya üzerinden de sevenlerine ulaşma çabası içerisinde olduklarını ifade eden Erdoğan, “Şahsıma ve müziğime dair yapılan her türlü yorumu dikkate alıyorum. Olumsuz yorumları yol gösteren bir kılavuz, olumlu yorumları ise daha iyi işler ortaya çıkarabilmek maksadı ile bir motivasyon kaynağı olarak görüyorum” diye konuştu.

HABER:MUSTAFA DENİZ

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek