SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Müzisyen Bolat, Daha adaletli bir dünya için müzik yapıyorum

Müzisyen Bolat, Daha adaletli bir dünya için müzik yapıyorum
Bu haber 25 Aralık 2020 - 20:27 'de eklendi.

Müzisyen Metin Bolat, “Daha adaletli bir dünya için müzik yapıyorum. Dünyanın daha özgür daha yaşanılır bir yer haline gelmesi ve dünyayı değiştirme düşüncemi müzikle pekiştiriyorum.” dedi.

Müzisyen Bolat, ilk olarak “Hayvanlar” adlı single ile müzik hayatına başladı. Ardından “The Lights At Faraway” ve “Tüm Engeller Yıkılacak ” adlı şarkılarından oluşan ikili albüm çıkardı. Kısa bir süre sonra bu 3 şarkıyı da içeren 7 şarkılık “Yıllar ve Sisler Ardından” adlı albüm yayınlayan müzisyen, kendi adına açtığı YouTube kanalında önemli miktarda bir hayran kitlesine sahip.

Beş binden fazla abonesi bulunan YouTube kanalında yayınladığı kliplerle kendine özgü akustik şarkılar seslendiriyor. Gitar ve bağlama ile bestelediği şarkıları evinde kendi imkanları ile hazırladığı kliplerle hayran kitlesine sunan müzisyen, doğal klipleri ile de dikkat çekiyor.

“Tüm canlıların yaşam hakkı mücadelemin bir parçası”

“Daha adaletli bir dünya için müzik yapıyorum.” diyen Bolat, “Dünyanın daha özgür daha yaşanılır bir yer haline gelmesi ve dünyayı değiştirme düşüncemi müzikle pekiştiriyorum.” ifadelerini kullandı. Bolat, “Burada sadece insanların lehine değişimi kastetmiyorum. Tüm canlıların, hayvanların, bitkilerin yaşam haklarını ve mutlu olmalarını mücadelemin bir parçası olarak görüyorum.” sözlerini vurguladı.

Metin Bolat, “Kendi adımla açtığım YouTube kanalımda bestelediğim şarkıları yayınlıyorum. Bu kanaldaki 21 şarkının söz ve müzikleri bana aittir. Özgür, mutlu ve adaletli bir dünya özlemi ile müzik yolculuğuna devam ediyorum.” şeklinde konuştu.

Öne çıkan şarkılardan bazıları:

Bir anıda kalırsın: https://youtu.be/L_13a-nWRmo
The Far Within You: https://youtu.be/yVWjWxCHF2U

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek