SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Paris’te bir Türk hanımefendisi…

Paris’te bir Türk hanımefendisi…
Bu haber 02 Temmuz 2021 - 8:03 'de eklendi.

Paris’te bir Türk hanımefendisi…

Uzun yıllardır Paris’te yaşamını sürdüren özgün müziğin başarılı yorumcusu Burçak Kaya, sanatçı kimliği ve yardımsever kişiliğiyle Türk gurbetçilerimizin ve Paris halkının gönlünde taht kurmayı başardı.

Müzik yaşamının yanısıra, restauran işletmeciliği ve aynı zamanda emeklilik danışmanlık hizmeti veren Burçak Kaya, düzenlediği yardım geceleriyle dikkat çekiyor.

Paris’te gönüllü Türk elçiliği yapan güzel sanatçı, “Buradaki insanlarımıza elimizden geldiği sürece yardım etmek beni son derece mutlu ediyor” diyerek memnuniyetini dile getiriyor.

Bu arada covid 19 nedeniyle uygulanan yasaklar yüzünden Paris’te de sıkıntılar yaşandığını dile getiren Burçak Kaya, pantemi süresince yeni albüm için sıkı bir çalışma içine girdiğinide söylemeden edemiyor.
Sanatçı önümüzdeki günlerde yeni albümünde yer alan bir şarkısına klip çekerek müzikseverlerin beğenisine sunacak.

ZAFER DİNÇER -İSTANBUL

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek