SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Payitaht Abdülhamid, yüz otuz altıncı bölümüyle ekranlara geliyor.

Payitaht Abdülhamid, yüz otuz altıncı bölümüyle ekranlara geliyor.
Bu haber 27 Ocak 2021 - 10:24 'de eklendi.

Payitaht Abdülhamid, yeni bölümüyle 29 Ocak Cuma saat 20:00’de, TRT1’de…

TRT1 ekranlarında yayınlanan Cuma akşamları izleyenlerini ekran başına kilitleyen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid, yüz otuz altıncı bölümüyle ekranlara geliyor.

Her bölümü merakla ve heyecanla beklenen dizinin bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak?

Düyun-u Umumiye’ye olan borçları bitirmek için yapılandırma hamlesini başlatan Abdülhamid, sürecin sorunsuz tamamlanmasını ister. Yapılandırmaya engel olmak isteyen Cassel ise başında olduğu Mithras örgütüne ilk emrini verir. Sultan tarafından heyetteki üyeleri korumakla görevlendirilen Eşref Aziz, saraya kötü bir haber getirmek zorunda kalır.

Naime, kaybettiği parayı kurtarmaya çalışırken daha da batar. Aliye Naime’nin zaafından yararlanıp haremi karıştırmayı başarır. Saliha iyi niyetli yaklaşımı ve sabrıyla hünkarla aralarındaki mesafeyi kapatırken Fatma ve Aliye’nin arası iyice açılır.

Kaynak: Zirve Haber Ajansı [ZHA]

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek