SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

PİR ve YAPIRADAR.COM İŞBİRLİĞİ ile MÜTEAHHİT VE ŞANTİYECİLERE 2021 HEDİYESİ GİBİ FIRSAT!

PİR ve YAPIRADAR.COM İŞBİRLİĞİ ile MÜTEAHHİT VE ŞANTİYECİLERE 2021 HEDİYESİ GİBİ FIRSAT!
Bu haber 28 Aralık 2020 - 7:57 'de eklendi.

PİR ve YAPIRADAR.COM İŞBİRLİĞİ ile MÜTEAHHİT VE ŞANTİYECİLERE
2021 HEDİYESİ GİBİ FIRSAT!

Pir Yazılım ve “YapıRadar.com” işbirliği müteahhit ve şantiyecilere “2021 yılbaşı hediyesi gibi” bir indirim avantajı ile önemli bir fırsatı sunuyor.

Yap-Sat’çılar, Taahhütçüler ve Alt Yükleniciler için; PİR Yazılım ve Yapı Radar.com önemli bir iş birliği yaptı. Müteahhit ve taşeronun şantiyelerini “dijital” ve “akıllı” yönetime geçirebilmek amacıyla şantiyecileri kapsayacak bu iş birliği çerçevesinde Yapı Radar.com sistemi üyeleri ve PirCloud.com platformu takipçileri her iki siteye de avantajlı bir şekilde üye olabilecekler. Bu fırsat ile şantiyeciler ve tedarikçiler 2021 yılında işlerini çok daha kolay yönetebilir ve büyütebilir hale gelecekler.

Şantiyelerini şirket merkezine PİR ile bağlayarak veri ve döküman paylaşımı yapabilecekler, kayıp ve kaçaklarını minimize edebilecekler, şantiyelerin gidişatını anlık olarak cep telefonları üzerinden kontrol edip, müdahale edecek hale gelebilecekler. Yeni yılda “dijital” ve “akıllı” yönetime geçiş operasyonlarını bu gibi önemli platformların önemli değerli iş birlikleri ile daha da ekonomik bir şekilde yapabilecekler.

PİR sayesinde şantiyeciler satın almadan hak edişe, sözleşmeden faturaya, iş programından finans ve nakit akışına, puantajdan stok ve depo yönetimine kadar tüm merkez ve saha süreçlerini yönetebilecekler.

PİR İLE ŞANTİYENİZDE “AKILLI” YÖNETİME GEÇEREK “ZAMAN” KAZANIN,
“RİSKİNİZ” SIFIR, “KAR’INIZ” MAKSİMUM OLSUN!

Yapı sektöründe projelere hizmet veren firmaların satın alımlarında yardımcısı olan YAPIRADAR.COM ile Şantiye, Enerji, Üretim ve Hizmet sektörlerine özel yönetim yazılımları geliştiren ve sektörel uyarlamalar yapan PİR YAZILIM iş birliği yaparak müteahhit ve taşeronun şantiyelerini “dijital” ve “akıllı” yönetime geçirebilmek amacıyla birlikte güzel bir kampanya oluşturarak üyelerine ve takipçilerine “2021 Yılbaşı Hediyesi” hazırladılar.

YapıRadar.com üyesi olan ve PİR’i seçen müteahhitler yeni yıl hediyesi indirimi veya ilave kullanım süresi avantajı ile şantiyelerini önümüzdeki yıl en avantajlı bir şekilde “PİR Online Proje ve İş Yönetim Platformu” üzerinden tüm iş süreçlerini “PirCloud.com” ile “akıllı” teknoloji ile cep telefonlarından bile yönetebilecekler ve risklerini minimize ederek, kontrolü artırıp, maliyetlerini çok daha iyi kontrol ederek karlılıklarını artırabilecekler. Dijitalleşen şirketler kervanında yerlerini alarak, rekabette öne çıkarak, süreçlerini optimize ederek kurumsal hafızalarını PİR üzerinde oluşturabilecekler ve işlerini bir üst seviyeye taşıyarak, kurumsal ve dijital itibarını yükselterek rakiplerinden ayrışabilecekler.

PirCloud.com kurucusu ve CEO’su Sedat YAZICI, “Türkiye’nin ilk online şantiye yazılımı PİR olarak, YapıRadar.com üyelerine özel bir yeni yıl kampanyası sunduk. Tarafların üyelerine özel güzel ve avantajlı bir çalışma oldu. YapıRadar.com’a da teşekkür ederiz. PİR içinde; Yönetici Özetleri, Grafikler, Raporlar, Tanımlar, Hatırlatmalar, Yetkilendirme, Finans ve Nakit Akışı, İrsaliye ve Fatura, Stok ve Depo, 360° Proje Yönetimi, Proje Bütçe Kontrol, Proje Puantajı, Çalışan Ücret ve Maliyeti, Toplu Net Maaş Tahakkuk, 360° Taşeron Yönetimi, Alınan Hakedişler (Taşeron), Verilen Hakedişler (Müşteri), Proje Günlük Rapor, Günlük İmalatlar, Şantiye Masrafları, Gelen-Giden Evrak, Ekli Dokümanlar ve İlerleme Fotoğrafları gibi modüller mevcut. Detayları ve ilgili süreçlerin süreç haritaları dahil PirCloud.com web sitemizden görülebilir ve isteyenler de ücretsiz demo talebinde bulunabilirler. YapıRadar.com üyeleri için bu kampanya özelinde özellikle de satın alma kısmından bahsetmek isterim.
Tedarik ve Satın alma modülü en kolay şekilde taşeronlar veya tedarikçileri müteahhitlere teklif verebilir, satın alma birimleri maillerle/telefonlarla gelen tekliflerle uğraşmaz, satın alma yaptıkları paydaşları onların yerine “PirCloud.com” sistemine verilerini girer, tekliflerini yüklerler. PİR kullanıcıları sadece teklif kıyaslamasıyla değerlendirmeleri yaparlar ve uygun gördükleri firmaya alım siparişini geçebilirler. Mail yolu ile Excell’lerden, whatsapp gruplarından ya da telefonla aramalarla gelen satın alma talepleri yazılım ile bir disiplin altına girer, ayrıca hem doğru veri girilir ve onay mekanizması çalışır hem de zaman kazancı ve verimlilik maksimuma çıkar. Minimum adamla, yüksek prestijle ve en teknolojik şekilde satın alma yapan bir firma olmak için sektörün en büyük yardımcısı “PİR Online Proje ve İş Yönetim Platformu” ile kurumsal itibar sağlanarak tüm süreçlerde kullanıcılar, PİR’in yüzde 100 online ve mobil altyapısı sayesinde internet olan tüm cihazlarda “Her Yerden Erişim” avantajı ile platformu kullanabilirler” dedi.

OFİS VE SAHA EKİPLERİ “PİR” İLE BİRBİRİYLE KOORDİNELİ OLARAK ÇALIŞABİLİR!

PİR ile, farklı projeler için yapılacak alımların merkezde konsolide edileceğine ve bu özelliğin de şirkete maliyet avantajı kazandıracağına dikkat çeken Sedat Yazıcı, “Online altyapımız sayesinde işe uygun PİR çözümünü ekipleri ile “Kolay Kurulum” avantajı ile birlikte hemen kullanmaya başlayabilirler. Yüksek Güvenlik ve Çözüm Odaklı Yaklaşım ile yüksek güvenlikli İŞNET veri merkezi sunucularında çalışmakta olan PİR platformu ile PİR yazılımlarının getirdiği çözümlerle satış öncesi ve sonrası, her zaman kullanıcılarının yanında olmaktayız. Siz de PİR’e geçenler, PİR proje ve iş yönetim platformunda olmanın, süreçleri dijitalleştirmenin, kolay yönetimin, hızlı müdahalenin, yüksek kontrol hissi ve güvencesiyle keyfini sürerler. PİR hayatınızı kolaylaştırır. Ayrıca yine müteahhitlerimize şunu da belirtmek isterim. PİR yerli ve milli bir yazılımdır. 2010 yılından beri Kocaeli Üniversitesi Teknoparkı’nda geliştirilmektedir. Şimdiye kadar 12 ülkede kullanılmıştır. 7 farklı dilde çalışmaktadır. Sınırsız depo, proje, para birimi, müşteri, tedarikçi, taşeron, puantaj, vb. kaydı açılabilmektedir” diye konuştu.

YAPIRADAR.COM’DAN GÜZEL BİR HİZMET VE MALİYET AVANTAJI FIRSATI DAHA!

YapıRadar.com Genel Müdürü Devrim Ünal Saygın, “YapıRadar.com’dan ve PİR Online Şantiye Yönetimi yazılımından fayda sağlamak isteyen YapıRadar.com ve Pir Cloud üyeleri, yüzde 25 indirimli kullanım hakkı veya artı 2 ay hediye ile daha fazla kullanım süresi hakkı kazanacaklar. Türkiye ve yurt dışındaki müteahhit firmaların, yapımı devam eden veya başlayacak olan konut, villa, sanayi tesisi, AVM, hastane ve diğer kategorilerdeki projelerin güncel bilgilerinin yer aldığı online platform YapıRadar.com ile PİR Yazılım’ın işbirliği yurtiçi ve yurtdışından büyük ilgi göreceğini düşünüyoruz. Müteahhit üyelerimize YapıRadar.com’dan güzel bir hizmet ve maliyet avantajı daha sunalım istedik. PİR ile başka proje ve iş birliklerimiz de olabilir, netleştikçe üyelerimizle de paylaşacağız. Kapalı sistem olarak faaliyet gösteren platformumuzda projelerin müteahhit, mimar ve proje taahhüt firmaları, satın alma yetkililerine yazılım ürünlerini de sunmaktayız. Yerli yazılımlarımızı desteklemek her zaman önceliklerimizin başında gelmekte. Türkiye’nin ilk online şantiye yazılımı olan PİR ile iş birliği sağlayarak YapıRadar.com’a özel olarak yüzde 25 indirim veya artı 2 ay kullanım hakkı sunduk. YapıRadar.com üzerinden yılda binlerce müteahhit firma talebi ekleniyor ve bu talepler tedarikçi firmalara ulaştırılıyor. İnşaat sektöründe şantiyeciler ile başlayıp daha sonra Üretim/Sanayi, Hizmet ve özellikle de Yenilenebilir Enerji alanlarında gerek “Ana Yüklenici” olan müteahhitler ve gerekse “Alt Yüklenici” olan taşeron taahhüt firmaları tarafında da en çok tercih edilen online proje ve şirket yönetimi yazılımı olan PİR Online Şantiye Yönetimi yazılımını da kampanya ile birlikte yeni yıl hediyesi olarak üyelerimize sunmaktan mutluluk duyuyoruz. YapıRadar.com ve PİR, işi proje bazlı olan tüm şirketler ve sektörler için AR-GE ve inovasyon çalışmalarıyla sürekli ürün geliştiren ve yıllık üyelik modeli ile müşterilere hizmet veren yerli ve milli yazılımlardır. Oluşturulan bu kampanyanın başta inşaat sektörüne sonrasında da YapıRadar.com ve Pir Cloud’a 2021 yılında şans ve başarı getirmesini temenni ederim” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA