SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

PUBG MOBILE Turnuva heyecanı devam ediyor

PUBG MOBILE Turnuva heyecanı devam ediyor
Bu haber 07 Ağustos 2020 - 8:51 'de eklendi.

İstanbul Rumeli Üniversitesi’nin düzenlediği ve 320 takımın kıyasıya mücadele edeceği PUBG Mobile DUO turnuvasının ilk hafta elemeleri dün akşam tamamlandı. İlk hafta 200 takımın kayıt yaptırdığı turnuvaya ilgi çok yoğundu. 200 takım arasından seçilen 80 takım dün akşam kıyasıya mücadele etti. 26 Ağustos’ta final maçıyla sona erecek olan turnuvanın 10 bin TL’lik ödülü ise oyun meraklılarını heyecanlandırıyor. İkinci hafta kayıtları ise bugün başladı.

İstanbul Rumeli Üniversitesi, PUBG Mobile’ın heyecan ve rekabet dolu dünyasını kampüse taşıyor. Birbirinden farklı haritalarda oyuncular, grup eleme maçlarında dereceye girerek büyük finalde mücadele etmeye hak kazanacaklar. Toplamda 4 haftadan oluşan, her hafta 80 takımın mücadele edeceği turnuvaya https://rumeli.edu.tr/pubgm-turnuvasi/kayit-formu/ sayfasından kayıt yaptırmak mümkün. Yaklaşık bir ay boyunca oyun dünyasının nabzının atacağı İstanbul Rumeli Üniversitesi PUBGM Duo Turnuvası’nda toplam 10 bin TL’yi bulan ödül, finaldeki üç maçta en fazla puan toplayan 8 takımın olacak. Herkesin başvurabileceği turnuvaya oyuncular hem birlikte oynayarak takım oyununu ön plana çıkaracak hem de şampiyonluk mücadelesi verecek.

Turnuvayı düzenleyen İstanbul Rumeli Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dr.Öğr.Üyesi Dudu Banu Çakar şunları söyledi; “Tüm dünya olarak çok zor günlerden geçiyoruz. Özellikle gençlerimizin bu süreçte çok bunaldıklarını biliyoruz. Hayatlarına kısa bir heyecan katmak istedik. Dünya çapında oynanan PUBG Mobile’a ilk haftadan katılım oranı çok yüksek oldu. Dün akşam ilk elemeyi gerçekleştirdik. Bugün itibari ile bir hafta boyunca ise ikinci hafta elemeleri için kayıtlarımızı açtık. Gençlerimizin hayatlarına dokunabilmek bizleri mutlu etti. Yarışacak tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum.’’

Final canlı yayınlanacak!

İstanbul Rumeli Üniversitesi PUBGM DUO Turnuvası’nın 26 Ağustos tarihinde düzenlenecek olan final mücadelesi ise İstanbul Rumeli Üniversitesi Twitch hesabı üzerinden canlı yayınla izleyicilerle buluşacak.

İstanbul Rumeli Üniversitesi Hakkında:
İstanbul Rumeli Üniversitesi, 23 Nisan 2015 tarihinde İstanbul’da kurulan bir vakıf üniversitesidir. Çağdaş ve evrensel düşünce yapısına sahip olan, vatan sevgisi ve milli değerlerin kıymetini iyi bilen Rumeli Felsefesi doğrultusunda yetiştirdiği ve toplumun ihtiyacı olan bilim insanlarını ülkeye kazandırmak; bilgili, çağdaş, donanımlı, deneyimli, topluma yararlı, araştırmacı gençler yetiştirmeyi hedefleyen bir yüksek eğitim kurumu olmak amacını taşımaktadır. İstanbul Rumeli Üniversitesi 2020-2021 eğitim öğretim yılında Silivri, Haliç ve Bostancı Yerleşkelerinde 5 Fakültede 18 Bölüm, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna bağlı 16 Program, Meslek Yüksekokuluna bağlı 10 Program, Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne bağlı 10 bölümde eğitim vermektedir. 2021- 2022 eğitim öğretim yılında Tıp Fakültesi ve Hukuk Fakültesi’nin açılması planlanmaktadır.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek