SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

RENKLİ DYOLOGLAR’IN BU HAFTAKİ KONUKLARI

RENKLİ DYOLOGLAR’IN BU HAFTAKİ KONUKLARI
Bu haber 05 Ağustos 2020 - 16:32 'de eklendi.

DYO’nun, AURA İSTANBUL (İstanbul Mimarlık ve Şehircilik Araştırmaları Akademisi) işbirliği ile gerçekleştirdiği, Türkiye’nin Renkleri ile Renkli DYOloglar söyleşi serisinin bu haftaki konukları sanatçı Günseli Kato ile bir “Tetrakromat”(normalden daha fazla renk skalası görme yetisine sahip kişi) olan sanatçı ve dil bilimci Bekir Sert. Söyleşi, 6 Ağustos Perşembe saat 12.00’de DYO Boya’nın YouTube hesabından canlı yayımlanacak.

Türk boya sektörünün köklü markası DYO, toplumun estetik ve entelektüel değerlerinin gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. DYO’nun, AURA İstanbul iş birliği ile gerçekleştirdiği söyleşi serisinde derin bilgileri ve geniş ilgi alanlarıyla öne çıkan isimler yer alıyor. Bu seride, konuşmacılar; gastronomiden seyahate, felsefeden edebiyata, arkeolojiden çağdaş sanata, müzikten mimariye, modadan tasarıma, uygarlıklardan renk bilimine kendi disiplinleri içerisinde sahip oldukları özgün bakış açılarıyla “renk” kavramını düşündürücü bir şekilde yeniden tanımlıyor.

Her hafta DYO Boya’nın YouTube sayfasından canlı yayımlanan söyleşilerde birbirinden değerli konuşmacılar, üzerinde yaşadığımız toprakların kültürel yapısının hayatımıza kattığı renkleri farklı yönlerden ele alıyor. Renkli DYOloglar Türkiye’nin Renkleri’nin bu haftaki konukları, eserlerinde Anadolu uygarlıklarından dünya uygarlıklarına doğru rengarenk bir açılım yaratan sanatçı Günseli Kato ile bir “Tetrakromat” (normalden daha fazla renk skalası görme yetisine sahip kişi) olan sanatçı ve dil bilimci Bekir Sert, sanatı ve renkleri konuşacaklar.
“Türkiye’nin Renkleri”nden ilham alarak, farklı disiplinler ile rengi yeniden tarif eden canlı sohbet serisinin yeni bölümü, 6 Ağustos Perşembe günü saat 12’de DYO Boya’nın Youtube kanalından canlı yayımlanacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA