SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

SAÇ DÖKÜLMELERİNE MEZOTERAPİ VE PRP İLE KESİN ÇÖZÜM MEDPOİNT GLOBAL

SAÇ DÖKÜLMELERİNE MEZOTERAPİ VE PRP İLE KESİN ÇÖZÜM MEDPOİNT GLOBAL
Bu haber 23 Ekim 2020 - 11:33 'de eklendi.

Saç tedavileri konusunda en etkili kuruluşlardan olan Medpoint Global, saç dökülmesi problemlerine Mezoterapi ve PRP yöntemi ile son veriyor.

İnsanlar genellikle günde 50-100 saç telini kaybederler. Aynı anda yeni saçların uzamasından dolayı bu durum fark edilmez. Saç dökülmesinde ise dökülen saçların yerini yeni saçlar almaz. Saç dökülmesi aile geçmişi, hormonal değişiklikler ve tıbbi durumlar, ilaçlar, bazı tedaviler, stres gibi farklı faktörlerle ilgili olabilmektedir. Medpoint Global, saç dökülmesi şikayetlerine A sınıfı, JCI (Joint Commission International) akreditasyonuna sahip, saç ekiminin yanında tüm bölümleriyle de hizmette olan ve İstanbul Üsküdar’da bulunan Academic Hospital hastanesinde uyguladığı Mezoterapi ve PRP gibi tedaviler ile kesin çözüm sunmaktadır.

PRP, saç dökülmesi veya saç incelmesi tedavisi için tamamen doğal, cerrahi olmayan bir tıbbi prosedürdür. Saç büyümesini desteklemek için hastanın kendi kanını ve içindeki aktif büyüme faktörlerini kullanarak çalışır. Hastanın kanı alınır, trombositlerin ve büyüme faktörlerinin sonraki kullanımı için gerekli olan yaralama-iyileştirme prosedürünü uyarmak adına saç derisi mikro iğneleme yoluyla tetiklenir. Daha sonra trombosit yönünden zengin santrifüjlü plazma kafaya yeniden enjekte edilir. Trombositlerden salınan büyüme faktörleri saç köklerinin küçülmesini azaltır, kan akışını iyileştirir ve yeni hücrelerin büyümesini teşvik eder. PRP, saç köklerini büyüme aşamasında tutarak saçın kalınlaşmasına ve uzamasına yardımcı olur; böylece sadece yeni büyümeyi teşvik etmekle kalmaz, aynı zamanda mevcut saç köklerini de güçlendirir. Mezoterapi, cilt dokusu ile yağ tabakası arasında kalan tabaka olan saç derisinin mezodermine besleyici zengin sıvı enjekte ederek saç dökülmesiyle mücadele etmek ve saç büyümesini desteklemek için kullanılan cerrahi olmayan bir tekniktir. Saç büyümesini uyarmak ve saç dökülmesini tersine çevirmek için mezoderm içine vitaminler, mineraller ve DHT (dihidrotestosteron) bloke edicilerden oluşan bir besin güçlendirici karışımı enjekte edilir. (DHT, saç derisindeki saç köklerine zarar veren androjen hormonudur.) Zayıflamış veya hareketsiz kıl foliküllerine kan dolaşımını arttırdığı, hücre metabolizmasını hızlandırdığı, kolajeni uyardığı için işe yarar; yaşlandıkça kaybettiğimiz vitamin ve minerallerin yerini alır ve folikül öldürücü DHT hormonunu nötralize eder; böylece saç dökülmesini engeller ve saç büyümesini teşvik eder.

Saç tedavinizde etkili yöntemi öğrenmek için medpointglobal.com.tr web sitesini ziyaret edebilir. +90 542 359 56 07 numaralı hattan detaylı bilgi alabilirsiniz.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA