SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANI İSA KIZILDEMİR `DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANI İSA KIZILDEMİR `DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
Bu haber 26 Eylül 2023 - 12:49 'de eklendi.

ŞANLIURFA TİCARET BORSASI MECLİS BAŞKANI İSA KIZILDEMİR `DEN MEVLİD KANDİLİ MESAJI

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsa Kızıldemir, Mevlid Kandili nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Şanlıurfa Ticaret Borsası Meclis Başkanı İsa Kızıldemir, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Tüm İslam âleminin, milletimizin ve hemşehrilerimizin âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerini müjdeleyen Mevlid Kandilini tebrik ediyorum. Bu mübarek geceyi sağlık, huzur ve afiyet içerisinde idrak etmeyi hepimize nasip etmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Bu kutlu gecede insanlığa ab-ı hayat olarak gönderilen Peygamber Efendimizin dünyayı teşriflerini kutlarken, aynı zamanda onun örnek şahsiyetini ve güzel ahlâkını tanımak, getirdiği evrensel çağrıyı anlamak ve bütün bunların özünde barındırdığı ruhu şahsımıza, ailemize, çevremize ve çağımıza taşımak duasıyla nefislerimizi tezkiye ediyoruz.

Mevlid-i Nebi, insanı insan yapan, varlık âleminin yaratılış sebebi, bütün güzelliklerin kendisinde buluştuğu bir şahsiyet olan Hz. Peygamberin doğumunu kutladığımız, onun bireysel ve toplumsal hayatımızı aydınlatan insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır ve metanetini, kerem ve cömertliğini özümseyeceğimiz bir tazelenme mevsimidir.

Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. 14 asır önce Hz. Peygamber’in doğumuyla tüm dünyaya yayılan barış, merhamet, huzur ve sekinetin bu mübarek gecede gönüllerimize yeniden dokunmasını temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı bu kutlu gecenin tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Geceniz mübarek olsun.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA