SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

ŞANLIURFA’DA BİR İLK! HALİLİYE KIRSALI ASFALTLA BULUŞUYOR

ŞANLIURFA’DA BİR İLK! HALİLİYE KIRSALI ASFALTLA BULUŞUYOR
Bu haber 07 Eylül 2020 - 15:34 'de eklendi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, verdiği sözleri bir bir yerine getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda daha önce vaatleri arasında yer alan tüm mahallelere asfalt serimi yapacağı ile ilgili ilk adımı Çamlıdere Mahallesi’nde attı. Kentte bir ilk olan çalışmayı yerinde inceleyen ve denetleyen Başkan Canpolat, “Çamlıdere’deki çalışmamız bir örnek olsun. İnşallah tüm köylerimizde asfaltlama çalışması yapacağız” dedi.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, yerel seçimler öncesi ve sonrası vatandaşlara verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam ediyor. Göreve geldiği ilk günden bu yana birçok projeye imza atan Başkan Canpolat, Haliliye için önemli olan bir çalışmaya daha imza attı. Bu kapsamda Şanlıurfa’da bir ilki gerçekleştiren Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, kırsal mahallelerde stablize yol yapım çalışmalarının ardından asfaltlama çalışmalarına başladı. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Başkan Canpolat’ın talimatları doğrultusunda ilçenin büyük mahallelerinden olan Çamlıdere’de asfalt serimine başladı. Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Canpolat’ta, AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu, Meclis üyeleri, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri eşlik etti.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Canpolat, Haliliye Belediyesi olarak vatandaşların emrinde ve hizmetinde olunmaya devam edileceğini belirterek şunları söyledi:
“Daha önceden de söz verdiğimiz gibi köylerimizde stabilize yol çalışmaları sonrası birinci kat sathi kaplama yapacağımızı söz vermiştik. Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendileri şuanda 240 tonluk bir asfalt şantiyesi kuruyorlar. Eski makinalarını da bize devrettiler. Ama biz ilk etapta yapmış olduğumuz stabilize yol çalışmalarının üstüne deneme amacıyla ilk olarak Çamlıdere Köyümüzdeyiz. Çamlıdere’de uzun bir zamandır köylerimizde yapmış olduğumuz stabilize yol çalışmalarının üstüne söz verdiğimiz gibi köylerimizin içlerine asfaltlayacağız demiştik. Şimdi de buna Çamlıdere köyümüzden başladık. İnşallah en kısa sürede peyder pey özellikle buradan ifade etmek isterim hummalı bir çalışma ile 2021 Mayıs ayına kadar diğer kalan köylerimize de gireceğiz. Çamlıdere bugün burada bir örnek olsun. İnşallah bütün köylerimizin köy içi satih kaplama, asfalt kaplama işlemlerini gerçekleştirmiş olacağız. Bizler Haliliye Belediyesi olarak vatandaşlarımızın her zaman emrinde ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz.”

Burada konuşan AK Parti Haliliye İlçe Başkanı Süleyman Aksu ise “Çamlıdere köyümüzün asfalt serim işlemini yerinde inceliyoruz. Allah razı olsun, bu bir yenliktir. İlçe belediyemizin asfalt çalışması yapması bizler için farklı bir güzelliktir. Bizler sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Çamlıdere Mahalle Muhtarı Halit Kaya da, “Mahallemizde yürütülen çalışmalar neticesinde burada olan Belediye Başkanımıza, ilçe başkanımıza ve encümenlerimize sonsuz teşekkürler ediyoruz. Her başkanımıza gittiğimizde başkanımız bizi boş çevirmemiştir. Bu anlamda da Çamlıdere halkı hem başkanımızdan hem encümenlerimizden hem de ilçe başkanımızdan razıdır. Allah da onlardan razı olsun” diye konuştu.

Başkan Canpolat ve beraberindekiler buradaki incelemelerin ardından bölgeden ayrıldı.

ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek