SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Senso Kozmetik’e Anlamlı Ödül

Senso Kozmetik’e Anlamlı Ödül
Bu haber 18 Ağustos 2020 - 15:48 'de eklendi.

Marmara Kolonya ve Marmara Barber Kolonya markalarının üreticisi Senso Kozmetik, Tuğçe Sarıkaya Dağıstan’ın organizasyonuyla Sudatur Gemisi’nde Ece Gürsel ve Gökay Kalaycıoğlu’nun sunumuyla gerçekleşen Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri Töreni’nde ödül aldı.

Geceye katılan davetlilerin hijyeni için kolonya sponsoru olan Senso Kozmetik’e verilen “Teşekkür Ödülü”nü almak üzere Senso Kozmetik Yönetim Kurulu üyesi ve Marmara Barber Markası Kurucu Ortağı Görkem Yorgun hazır bulundu.

Ödül gecesine Marmara Barber’ın marka yüzleri Hürkan Kurt ve Kerem Tekinalp ile katılan Görkem Yorgun: “Hem organizasyonu ve hem de geniş ödül kategorisi ile dikkat çeken Altın Zirve ve Kariyer Ödülleri gecesinde bize verilen bu anlamlı ödülden dolayı çok mutlu ve gururluyuz” dedi.

SENSO KOZMETİK HAKKINDA:
Senso Kozmetik, limon kolonyası üreticisi olarak 1970 yılında İstanbul’da kuruldu. 1992 yılında limon kolonyasına ilave olarak kakao yağı, ütüsu, aseton gibi farklı ürün çeşitleriyle kozmetik pazarına girdi. Ardından Çavuşbaşı’ndaki ikinci üretim yerini açtı. 2015 yılında Düzce’nin Taşköprü Köyü’nde yer alan 8 bin metre karelik yeni fabrikasına taşınarak Türkiye’nin en yüksek tonajlı kolonya fabrikasını kurdu. 2017 yılında Marmara Limon Kolonyası’na yeni bir marka daha ekledi. Erkek kişisel bakım ürünleri ve kolonya çeşitleri yer alan Marmara Barber markası ile üretim hacmini büyüttü.

Senso Kozmetik; Marmara Kolonya, Marmara Barber, Marmados ve Kutup Yıldızı markalarını üretiyor.
Geniş üretim kapasitesiyle hem kendi markalarını hem de fason üretimlerinde Türkiye’de önde gelen kuruluşlardan bir olarak çalışmalarına devam etmektedir.
www.sensokozmetik.com.tr

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA