SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Simge’den Türkiye turnesi!

Simge’den Türkiye turnesi!
Bu haber 13 Ekim 2021 - 12:13 'de eklendi.

Simge’den Türkiye turnesi!

Ayak basmadık yer bırakmayacak…

Önce tatil ardından turne…
Türk pop müziğinin başarılı kadın vokallerinden Simge, 16 Ekim tarihinden itibaren turneye çıkıyor. Simge’nin ilk durağı Ankara..

Kendi konserleri dışında verdiği konsept konserlerle sevenleriyle buluşan Simge, Ankara, Bursa, Gaziantep, Adana, Mersin ve İstanbul ‘da Jolly Joker sahnelerinde konserleriyle müzikseverleriyle buluşmaya devam ediyor.

Yaz boyunca verdiği konserlerle keyifli bir yaz sezonu geçiren ve geçen hafta İstanbul ‘da gerçekleşen Formula 1 Türkiye Grand Prix sahnesinde şarkılarıyla renk katan Simge, Antalya Olimpos ‘da bir haftalık tatilin arkasından kış sezonuna hızlı bir giriş yapacak. Simge‘nin turnesinin ilk ayağı 16 Ekim Cumartesi akşamı Adana Jolly Joker sahnesi olacak.

Simge, sevenlerine eski ve yeni şarkıları dışında sahne de söylemekten keyif aldığı şarkılarla muhteşem repertuvarı ile sevenlerine yine unutulmaz bir gece yaşatacak.

Simge fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz :

Link: https://we.tl/t-kvhpln2IyQ

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek