SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Sınırlar aşılıyor, kurallar bozuluyor, alışkanlıklar değişiyor

Sınırlar aşılıyor, kurallar bozuluyor, alışkanlıklar değişiyor
Bu haber 13 Ekim 2020 - 8:53 'de eklendi.

Sınırlar aşılıyor, kurallar bozuluyor, alışkanlıklar değişiyor. Denenmemişi deneyen CHI®, Infra serisi ile saç bakımında yepyeni bir dönem başlıyor;

Doğru Saç Bakım Sistemi!

Saç bakımında mükemmelliğin sınırı olmadığına inanan CHI®, imza attığı inovatif ürünlerle saç bakımıyla ilgili tüm beklentilere cevap veriyor. 21. yüzyılın küresel gerçeklere uyum sağlayan üretim anlayışı ile tüketici beklentilerini maksimum seviyede cevaplıyor. Saçta bulunan 19 Amino Asidin 17’sini içeriğinde bulunduran doğal ipek lifi ile Infra serisi, saçın tüm ihtiyacını karşılayarak saç bakımınıza yeni bir perspektif kazandırıyor.

Saçlarınız hiç görünmediği kadar kusursuz…

Sadece saçı değil saç derisini de hedef alan teknolojisiyle CHI® Infra Şampuan, saçlara esnekliğini ve yumuşaklığını geri kazandıran çok etkili bir ritüeldir. Sülfat, paraben ve gluten içermeyen zengin içeriğiyle saçınızı nazikçe temizler. Saçların ve saç derisinin nem dengesini düzenler en önemlisi de renk solmalarını önler.

Saç kalitesini artırmak üzere uzman ekiplerce geliştirilen CHI® Infra şampuan, daha sağlıklı ve daha kolay şekil alabilen saçlar yaratır. Olağanüstü parlaklık katar. Iyonik ve katyonik nemlendirme teknolojisi kullanılarak üretilen CHI® Infra Şampuan, tüm saç tipleri için formülasyonu ile kullanım rahatlığı sunar. Doğa ve gelecek hassasiyetiyle hazırlanan Şampuan, hayvanlar üzerinde test edilmeyerek minik dostların yaşam haklarına saygı duyuyor.

Göz alıcı parlaklığın gizli kahramanı…

Saç bakım sisteminin en güçlü argümanlarından biri olan CHI® Infta Treatment Saç Bakım Kremi, içeriğindeki ipek ve protein moleküllerini saçın içine mühürler ve ısıdan koruma sağlar. Saçların iç yapısını yeniden düzenleyerek nem verir. Dayanıklılık ve esnekliği artırır.

Saçları ve saç rengini koruyan CHI® Infra Treatment Saç Bakım Kremi, daha sağlıklı ve daha kolay şekil alabilen saçlar yaratır. Olağanüstü parlaklık ve yumuşaklık ile göz alıcı bir görünüm kazandırır. Iyonik ve katyonik nemlendirme teknolojisi ile saçlarda istenilen maksimum etkiyi gösterir. Tüm saç tipleri için uygun olan CHI® Infra Treatment Saç Bakım Kremi, tıpkı şampuanda olduğu gibi hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.

Saçta bir koruma kalkanı…

CHI®, saç tipi, saç derisi, Vücut derisi iç ve dış faktörleri göz önüne alarak formülüze ettiği CHI® Silk Infusion Serum ile kusursuz sonuçlar için ihtiyaca özel rutinler yaratıyor. Doğal keratin saç yüzeyindeki pul tabakasını yeniden oluştururken, ipek molekülleri saçlarınızın derinlerine nüfuz ederek nemi geri kazandırıyor. Benzersiz formülizasyonu ile fark yaratan Silk Infusion Serum, saçların elastikiyetini arttırarak kırılmalara karşı koruyor ve vücudu nemlendiriyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA