SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

SİNOZ’UN “ANINDA KARGO” ŞİRKETİ 30 İL’E ULAŞTI

SİNOZ’UN “ANINDA KARGO” ŞİRKETİ 30 İL’E ULAŞTI
Bu haber 07 Kasım 2020 - 11:11 'de eklendi.

2020 yılını etkisi altına alan pandemi sürecinde daha hijyenik olan e-ticarete yönelim arttı. Kargo şirketleri mevcut dağıtımları yetiştiremez hale gelince SİNOZ, grup bünyesinde kendi kargo şirketi olan “Anında Kargo” firmasının temellerini Nisan ayında attı. Kısa sürede dağıtım ağını genişleten “Anında Kargo” bugün 30 ilde faaliyet gösteriyor.

Dünya çapında yaşanan pandemi salgını ülkemizi de uzun süredir etkisi altında tutuyordu. Hijyenik paketleme, kredi kartı ile temassız ödeme seçenekleri de tüketicileri e-ticarete yönlendirdi. Yerli kozmetik markası SİNOZ, 2008 yılından bu yana e-ticaret alanında güçlü bir marka olarak aktif rol oynuyor. Son zamanlarda yaşanan koronavirüs salgınına hassas yaklaşımı gözeterek, önce hijyenik paketleme sistemlerini makineler aracılığıyla gerçekleştiren SİNOZ, e-ticarete olan talebin artmasıyla kendi kargo şirketi olan Anında Kargo’nun temellerini Nisan ayında attı. Kısa sürede faaliyet ağını 30 ile çıkaran Anında Kargo, daha hızlı ve güvenli hizmet seçeneğinin yanı sıra gün içi teslimat imkânı sağlıyor.

Nisan ayında İstanbul içi pilot uygulamalarında etkili ve hızlı teslimatlar sağlayan SİNOZ, tüm Türkiye için alt yapı çalışmalarına da başlayarak hızlı ve güvenilir kargo ağını da Anında Kargo ile bünyesine kattı. Anında Kargo ile kurumsal şirket yatırımı gerçekleştiren SİNOZ Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Çörekci, “E-ticaret alanında faaliyet gösteren şirketlerin en önemli ihtiyacı ürünleri teslim edecek güvenilir kargo şirketleri ile çalışmalarını yürütmektir. Pandemi süreci bize gösterdi ki kişiler artık alışveriş etkinliğini hijyenik, hızlı ve güvenli bir versiyona evirmek istiyor. Bunun için de paketlemeden etkili teslimat sürecine kadar artık tüm aşamaların firmaların güvencesi altında ilerlemesi gerekiyor. SİNOZ, 2008 yılından bu yana kendini sadece yerli kozmetik alanında değil; kalite, sosyal sorumluluk ve müşteri memnuniyeti alanında da kanıtladı. Fakat markamızın misyonu gereği ilerlemeyi motto edindik. Pandemi gibi dünyayı etkisi altına alan bir süreçte e-ticaret faaliyetlerimizi geliştirmek adına dersimizi iyi çalıştık ve ‘Anında Kargo’ firmasının temellerini attık. Pilot uygulamamızın başarılı dönüşleri ile tüm Türkiye’de emin adımlarla yatırımlara başladık. Öncelikle talebin en çok olduğu illeri baz alarak bir kazan-kazan sistemi oluşturduk. Yatırım sürecimiz aktif bir şekilde devam ediyor. 6 ayda tam 30 ilde aktif faaliyet gösteriyoruz. Hedefimiz 2021 yılı sonuna kadar tüm illerde faaliyetleri yürütebiliyor olmak. Bilindiği gibi bu yatırımın temel sebebi 3.parti kurumların teslimat süreçlerinde sergilediği rollerdi. Titizlikle ve hızlı şekilde çözüm sunmayı amaç edinmiştik. Sürecin tüm e-ticaret şirketleri için gerekliliğini içinde bulunduğumuz dönemde bir kez daha gördük ve yatırım ağımızı genişletmeye geri bildirimler doğrultusunda devam ediyoruz. Hızlı ve hijyenik paketleme ağımıza ek, teslimatta da aktif rol üstlenerek müşteri aidiyetliğimizi geliştiriyoruz” dedi.

Detaylı bilgiye www.sinoz.com.tr web sitesinden ulaşabilirsiniz.

SİNOZ HAKKINDA:

Kurulduğu 2008 yılından günümüze Avrupa Standartlarında üretim yapan SİNOZ, kusursuz müşteri hizmetleri ve yüksek kalitede ürünleri sayesinde 2011 yılında 50 ilde yapılan araştırmalar sonucunda Tüketici Kalite Ödülü’ne ve 2018 yılında Tüm Tüketicileri Koruma Derneği tarafından en az şikâyet alınan firmalara verilen Altın Marka Ödülü’ne layık görülmüştür. Her evde bir SİNOZ idealiyle hareket eden şirket A+ ürün üretirken, B hedef kitlenin de alabileceği fiyat avantajı sunmaktadır. 2016 yılında Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da kurulan Fark Cosmetica B.V – Avrupa adlı firma üzerinden tüm Avrupa ve Amerika kıtasındaki ülkelere dağıtım ve sevkiyat yapmaya başlayarak SİNOZ’u bir dünya markası yapma misyonu ile hızla ilerlemeye devam etmektedir. Müşterilerine her zaman en kaliteli ürünleri, sorunsuz alışveriş deneyimi ile sunma vizyonuyla sürekli yeni kadrolar açarak büyümekte ve sağladığı istihdam ile yarattığı katma değerle ülkemizin geleceğine önemli bir katkı sağlamaktadır.

Kozmetik sektöründe yüzde 100 yerli üretim gerçekleştirerek ihracat rakamları ile son 5 yıldır her yılı yüzde 100 büyüme ile kapatmaktadır. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kadın sporcuları da destekleyen SİNOZ Kozmetik, Milli Kick Boxer Sabriye Şengül’e 2018 yılında ana sponsor, 2019 yılında da maç bazında sponsor olmuştur. Bunun yanı sıra pek çok öğrenciye burs ve ihtiyacına özel ürün gönderimi ile de destek olmaktadır.

https://www.sinoz.com.tr/tr-TR/Home/Corporate

Anasayfa

ANINDA KARGO:

2020 yılı nisan ayında temelleri atılan Anında Kargo, e-ticaretin olmazsa olmazı hızlı ve güvenilir teslimat seçeneğini Yasin Global Group bünyesinde sunmayı amaçlamaktadır. Türkiye’nin belirli bölgelerinde bulunan cep depolar aracılığıyla ürünleri stoklara dahil edip hijyenik koşullarda saklamaktadır. Müşterilerin sipariş lokasyonuna göre en yakın depodan aynı gün paketleme yaparak, kargoyu müşteriye ulaştırmak üzere depodan çıkarmaktadır. Anında Kargo ile müşteri memnuniyetini en üst düzeyde tutulmaktadır.

http://aninda.com.tr/

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek