SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

Solo Tango Show ‘’Yıldızların Altında Tango’’

Solo Tango Show ‘’Yıldızların Altında Tango’’
Bu haber 16 Ağustos 2021 - 16:51 'de eklendi.

Solo Tango Show ‘’Yıldızların Altında Tango’’

Tutkunun ve aşkın simgesi Tango; Dünyanın yaşayan en iyi tango orkestralarından biri olarak kabul edilen, üyelerinden her biri kendi enstrümanında virtüöz, ödüllü tango topluluğu Solo Tango Orkestrası 13. tanGO TO istanbul uluslararası Tango festivali kapsamında dünyaca ünlü tango dansçılarının gösterileri eşliğinde muhteşem bir konser verecek.

19 Ağustos Perşembe akşamı gerçekleşecek tek gösterilik bu özel performansa şehrin rakipsiz eğlence Merkezi KüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü Küçükçiftlik Bahçe, pandemic koşullarına uygun olarak muhteşem ambiyansı ile ev sahipliği yapacak.

İlk defa açık havada gerçekleşecek ve biletleri “Biletinial”platform üzerinden satışa sunulan gösteride orkestraya dansları ile eşlik edecek dünyaca ünlü dansçılarımız:

• Sebastian Achaval & Roxana Suarez

• Carlos Espinoza & Agustina Piaggio

• Ivan Terrazas & Sara Grdan

• Dmitry Kuznetsov & Olga Nikola

• Utku Kuley & İris Başak Küley

• Onur Soylu & Begüm Kaplan

 

Tarih: 19 Ağustos 2021 Perşembe

Saat: 20:00

Yer: Küçükçiftlik Bahçe / Maçka-İstanbul

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek