SON DAKİKA

Bir Magazin
Bir magazin üç yaşında

“Sosyal bir devlet olarak çocuklarımıza sahip çıkıyoruz”

“Sosyal bir devlet olarak çocuklarımıza sahip çıkıyoruz”
Bu haber 02 Ocak 2022 - 13:31 'de eklendi.

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Çağlayan Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti. “Bütün güzellikler siz çocuklar için”

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Lefkoşa’da bulunan Çağlayan Çocuk Yuvası’na yaptığı ziyarette, yuvadaki çocukların çok değerli ve her çocuğun özel olduğunu dile getirdi.
“Bizim için değerli ve önemlisiniz, sizi çok seviyoruz. KKTC’de, böylesine güzel bir yuvada kalıyorsunuz. Bütün güzellikler siz çocuklar için” diyen Cumhurbaşkanı Tatar; her zaman çocukların yanında olduğunu, onları sevdiğini vurgulayarak çocuklarımızın bakımı, eğitimi ve mutlu bir ortamda yaşamalarını sağlayabilmenin sabır ve anlayış gerektirdiğini söyledi.

“Sosyal bir devlet olarak çocuklarımıza sahip çıkıyoruz”

Çağlayan Çocuk Yuvası’nın çok iyi yönetildiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar; KKTC’nin sosyal bir devlet olduğunu ve çocuklarımıza devlet tarafından sahip çıkıldığını, geleceğe güvenle bakabilmeleri için yuvada çalışan anneler ve ablaların, çocuklara gerçek birer anne baba olduğunu vurguladı. Cumhurbaşkanı Tatar, yuvada görev yapan tüm öğretmenlere teşekkür ederek yeni yılın sağlık ve mutluluk getirmesini temenni etti.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-caglayan-cocuk-yuvasini-ziyaret-etti-butun-guzellikler-9262

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA
Arabic Arabic Azerbaijani Azerbaijani Bulgarian Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Simplified) English English French French German German Hindi Hindi Italian Italian Kazakh Kazakh Kyrgyz Kyrgyz Portuguese Portuguese Russian Russian Tajik Tajik Turkish Turkish Uzbek Uzbek